Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareOsta Alpha Pharma Steroidit Online - Alpha Labs Steroidit TerveydenhuoltoalallaAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes HealthcareKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcareköpa Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider Healthcare

Hoe de lats van een man op natuurlijke wijze op te pompen in de sportschool?

Een brede, gebeeldhouwde, V-vormige rug is waar de meeste lifters naar streven. Als u naar het volgende niveau wilt gaan, moet u het artikel tot het einde lezen. We hebben een lijst met lat-oefeningen voor mannen samengesteld die u zullen helpen uw droomlichaam te bereiken, maar u zult hard moeten werken en alle regels van rust en voeding voor bodybuilders moeten volgen.

Dus je wilt een grote rug, toch? Maar weet je niet hoe je je lats moet oppompen?

Geen zorgen, in dit artikel vind je geweldige en beproefde latissimus- en rugoefeningen om een ​​rug op te bouwen die zo dik en groot is als een boerenerfdeur! Dus lees verder, want het is tijd om de theorie te leren en in praktijk te brengen.

Elke dag van de week een sportschool of fitnesscentrum binnengaan. Natuurlijk zie je magere jongens in slechte conditie hun biceps pompen totdat ze rood worden en hun schouders niet meer kloppen. De volgende keer dat je ze ziet, zullen ze een “stuiterende” bankdrukken doen met te veel gewicht. Maar geef ze een gemakkelijk schouderklopje, waar ze de rug toe hebben gekeerd, en je stuurt ze een wereld van pijn in.

Oké, we leggen misschien te veel nadruk, maar ik weet zeker dat je weet waar we hiermee naartoe willen. Jouw missie is simpel!

Brede grip pull-ups

Dit zijn de basis van grote latspieren en dat is definitief. Je moet ze doen om die lats te laten groeien en die gespierde look te krijgen waar normale jongens zonder wilskracht of discipline voor zouden sterven.

Als je geen 8 pull-ups kunt doen, spijt het ons, maar deze training is niets voor jou.

Wat u moet doen, is trainen voor de pull-ups met brede greep en het aantal herhalingen geleidelijk verhogen.

50 pull-ups zijn wat we hier gaan doen om deze training mee te beginnen. Ik hoor je vloeken, maar rustig aan, je hoeft ze niet allemaal tegelijk te doen. Nee, we gaan 10 herhalingen per keer doen voor 5 sets met minimale rust ertussen. Dus zo ingewikkeld is het allemaal niet!

Barbell deadlifts

Het is tijd om de zware artillerie tevoorschijn te halen en dat te zeggen, we bedoelen de machtige Deadlifts. Het is niet alleen een geweldige oefening voor je onderrug, maar ook een oefening voor het opbouwen van massa waar je als bodybuilder gewoon niet zonder kunt.

Belangrijk: Omdat het een inspannende oefening is die je kan maken of breken, moet je 1-2 langzame opwarmingsoefeningen doen met een lege balk. Dus voorzichtig zijn.

We zullen een reeks doen die uit 4 sets zal bestaan. Voor de eerste set doe je 10 herhalingen, dan 8, dan 6 en aan het einde 4 herhalingen. Je zal het gewicht verhogen naarmate je vordert. Daarnaast raden we aan om een ​​overzicht te lezen van de meest voorkomende fouten die atleten maken tijdens de Deadlift-oefening. Het zal je geen pijn doen, maar alleen maar voordeel opleveren.

Rust ongeveer 2-3 minuten tussen elke set.

Zittende kabelrijen

Dus we hebben nu wat meer bloed nodig dat in de spieren wordt gepompt met wat zittende kabelrijen. Doe de reeks op dezelfde manier als bij de Deadlift. Dat betekent dat je weer 4 sets doet en dit keer is het aantal herhalingen ook 10, 8, 6 en 4 herhalingen. Verhoog geleidelijk het gewicht voor elke set, maar zorg ervoor dat u het niet overdrijft. Je wilt je lat- en rugspieren opgepompt hebben, zonder onderweg geblesseerd te raken. Rechts?

Sommige atleten negeren en onderschatten deze oefening, of maken er een basisoefening van, maar beide manieren zijn niet optimaal. De juiste oplossing is om deze oefening op te nemen en te combineren met andere oefeningen.

Wide-Grip pulldowns achter het hoofd

De volgende stap is pulldowns met brede grip achter het hoofd en je doet 3 sets met 8 herhalingen per set. Dus ga zitten, pak de stang vast met een brede greep waar jij je prettig bij voelt en trek hem langzaam recht naar beneden tot hij de achterkant van je nek raakt. Breng de stang vervolgens langzaam terug naar de startpositie. Het is belangrijk om de oefening langzaam te doen om de spieren grondig te trainen. Kies het gewicht dat u comfortabel aankunt. Het is niet nodig om de grenzen te doorbreken.

Opmerking: Als je een beginner bent en de belasting in kwestie moeilijk voor je is, verminder dan het aantal sets tot een redelijk aantal. Concentreer je op de armbewegingen en de spierinspanningen.

Eenarmige kabelrijen

Deze oefening is eenvoudig en je doet 4 sets van 10 herhalingen. In plaats van een stang heb je hier een handvat nodig en de oefening werkt net als de zittende kabelrijen, maar hier gebruik je maar één arm om de last te trekken. Begin dus met de rechterarm en trek de hendel naar achteren totdat de arm zich in een hoek van 90 graden bevindt, en keer dan terug naar de startpositie.

Schakel na 10 herhalingen over naar de linkerarm en doe nog 10 herhalingen. Je moet in totaal 2 sets op elke arm doen.

Binnen deze trainingen kan het moeilijk zijn om maximaal te presteren en aangezien we het hebben over trainen terwijl je natuurlijk blijft, zijn er nog steeds stoffen die natuurlijke atleten gebruiken om hen te helpen langer te pushen en op hun beurt sneller vooruitgang te boeken. De meest gebruikte stoffen door natuurlijke atleten zijn Clenbuterol, Anavar en HGH. Clenbuterol is een niet-steroïde trainingshulpmiddel dat helpt de longcapaciteit van de gebruiker te vergroten en ook verbeterde vetverbrandingseigenschappen bevordert, dit betekent dat u kunt profiteren van het verbeterde uithoudingsvermogen en extra vetverlies zonder farmaceutische prestatieverhogende medicijnen te gebruiken. Andere geweldige producten zoals Sustanon en Winstrol zijn te vinden in onze productcatalogus.

Liggende HGH, is een peptideketen die een replica is van het lichaamseigen hormoon, geen anabool of een prestatieverhogend medicijn, dit wordt veel gebruikt voor gezondheidsdoeleinden en ook om het functioneren van het lichaam aan te scherpen. Om de natuurlijke prestaties te verhogen. Dit betekent dat een gebruiker kan profiteren van de positieve Effecten terwijl hij zijn lichaam in een natuurlijke staat houdt. Dit is hoeveel natuurlijke bodybuilders en gewichtheffers goed presteren in de sportschool. U kunt deze middelen voor trainingshulpmiddelen vinden in onze online catalogus met meer informatie over hun gebruik en vele geweldige voordelen.

 

Een paar aanbevelingen

Houd je aan de volgende tips en de oefeningen voor het oppompen van je lats zullen effectiever zijn. De tips zijn gebaseerd op de observaties en ervaringen van onszelf, inclusief andere bodybuilders en atleten:

  • Zorg ervoor dat u 15-20 minuten vóór uw training een intensieve warming-up doet om al uw lichaamsspieren op te warmen.
  • Als je een beginner bent, begin dan met kleine gewichten te werken. Ga niet over de bocht met extra gewichtsbelastingen. Gooi het beeld van een magere man uit je hoofd. Het zit gewoon in je hoofd.
  • Denk aan veiligheidsmaatregelen, doe alle oefeningen langzaam en haast u nooit in de sportschool.
  • Eet goed en rust veel: het is 65% van het succes. Hier is al veel over geschreven, maar vaak vergeten mannen het.
  • Aarzel niet om de trainer van de sportschool om advies te vragen.
  • Zorg er tijdens het werken aan de simulator voor dat alle componenten in goede staat verkeren.
  • Het is geen raketwetenschap. Een scherpe blik zou voldoende zijn om ervoor te zorgen dat alles in orde is.
  • Ga altijd met een goed humeur de sportschool binnen en zie wat een krachtig effect dit kleine geheim heeft.

Dit was een kort overzicht voor mannen over hoe ze hun lats- en rugspieren in de sportschool kunnen oppompen. Mocht er toch nog iets onduidelijk voor je zijn, dan kun je via onze website altijd contact opnemen met onze serviceteamleden voor meer informatie en advies.

Share this post