Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareOsta Alpha Pharma Steroidit Online - Alpha Labs Steroidit TerveydenhuoltoalallaAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes HealthcareKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcareköpa Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider Healthcare

Nandrolon fenylpropionaat (NPP)

koop generic kamagra online

koop kamagra

Alpha Pharma Winkelen

Hier vindt u absoluut elke populaire orale of injecteerbare steroïden online. Wij handelen met bewezen te werken merken die een goede reputatie onder atleten hebben. Onze Alpha Pharma anabole steroïden is nog nooit zo gemakkelijk te koop en zo gemakkelijk te hanteren geweest. Om anabole steroïden of steroïde cycli te kopen – u hoeft ze alleen maar toe te voegen aan uw winkelwagen en u zult in staat zijn om te betalen met een creditcard en genieten van snelle levering binnen de VS, het Verenigd Koninkrijk en elk ander land

Nandrolon Phenylpropionate (NPP)
De geschiedenis van Nandrolon Phenylpropionate begon meer dan vijftig jaar geleden. In 1960 experimenteerde het belangrijkste farmaceutische bedrijf Organon met nandrolon. Uiteindelijk creëerde het bedrijf een analoog van Decanoate met snellere resultaten. Het is gemaakt om te worden gebruikt in de medische sector. Het medicijn is actief gebruikt voor de eliminatie van spierdystrofie, voor het herstel en de preventie van borstkanker en in gevallen van groeiachterstand geassocieerd met hormonaal falen bij adolescenten.

Effectiviteit van NPP
Ondanks het effect vergelijkbaar met de Deca, is de prijs van het medicijn aanzienlijk lager. Dit komt door de snellere halfwaardetijd, hoewel dit in de meeste gevallen een voordeel van het medicijn is. Vanwege het feit dat de esterketen van fenylpropionaat twee niveaus korter is dan die van decanoaat, wordt de tijd van impact op het lichaam aanzienlijk verkort. De frequentie van bijwerkingen in NPP is aanzienlijk minder dan in Deca . Vanwege de korte werkingsduur kunnen de opgetreden bijwerkingen snel worden geëlimineerd door simpelweg de inname te stoppen. Het enige onbeduidende nadeel van Nandrolon Phenylpropionate is de noodzaak van frequente injecties.
Ook wordt de steroïde vanwege de lange verwijdering van metabolieten uit het bloed ongewenst bij atleten wiens sport een dopingtest vereist. Dit komt omdat de detectieperiode van fenylpropionaat 16 tot 24 maanden is.
Atleten die meer dan eens met NPP te maken hebben gehad, merken op dat de steroïde praktisch geen water vasthoudt in de weefsels. In dit opzicht kan men het combineren met ” androgene steroïden ” in tegenstelling tot Deca, waardoor u dit niet kunt doen.