Stanoprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Stanoprime till salu - Eminence Labs. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Stanoprime til salg - Eminence Labs. Online salg af lovlige steroider.Stanoprime en venta - Eminence Labs. Ventas en línea de esteroides legales.Stanoprime Myytävänä - Eminence Labs. Laillisten steroidien online-myynti.Stanoprime à vendre - Eminence Labs. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Stanoprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Stanoprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Stanoprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Stanoprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.
Stanoprime (Eminence Labs)

$21.00

Uitverkocht

Stanoprime (Eminence Labs)

$21.00

Fabrikant: Eminence Labs Categorie: Oraal Substantie: Stanozolol oraal (Winstrol) Pakket: 10 mg (50 pillen)

Out of stock

Stanoprime (Stanozolol oraal) is een wijdverspreide anabole steroïde, die verwijst naar dihydro-estosteronderivaten, progesteronantagonisten. Het wordt meestal gebruikt om te beschermen tegen de progestageen effecten van nandronon. Momenteel is het gebruik van dit medicijn volledig verboden in de sport. Veel atleten gebruiken het echter onofficieel (boksers, bodybuilders, lichtgewicht en zware atleten, vechten zonder regels). Vroeger, toen het medicijn wijdverbreid was en overal werd gebruikt, werd Stanozolol oraal gevonden bij bekende hardlopers, bodybuilders en atleten. Steroïden werden, ondanks de kans op het ontwikkelen van virussen, door vrouwen gebruikt om verlichting van de belangrijkste spiergroepen te voorkomen. Chemisch vergeleken met testosteron. De verbinding is 2 keer actiever in zijn anabole en een derde minder actieve in zijn androgene activiteit.

De cursus receptie Stanozolol solo

De Winstrol solo cursus wordt vaak gebruikt om te knippen voor een mooie gespierde lichaamsbouw. Het meest opvallend is de invloed van de steroïde op sporters met een kleine hoeveelheid vetcellen en een normaal gewicht. De aanbevolen orale dosis Stanozolol is 50 milligram per dag. Als het in tabletten zit, moet het 30 milligram per dag worden ingenomen. Als de sporter gewoon sterker wil worden (veldsporters en kickboksers) is 10 tot 20 milligram per dag voldoende. De solo cursus duurt ongeveer vijf tot acht weken. Voordat u dit geneesmiddel ontmoet, is het raadzaam om een ​​arts te raadplegen voor advies van uw arts. Wanneer u Winstrol gebruikt, begint PCT binnen een paar dagen. Dit zal de belangrijkste fysiologische kenmerken van het lichaam standaardiseren.

Gecombineerde cursussen met Stanozolol

Om de activiteit te verhogen en de kans op nadelige bijwerkingen te verkleinen, wordt Winstrol vaak gebruikt in combinatie met andere anabole middelen. Bijvoorbeeld met Methandrostenolone, Anapolone en Testosteron. Winstrol vertegenwoordigt een goede stabilisator, waardoor het de negatieve effecten kan verminderen en het steroïde effect kan vergroten. Het is noodzakelijk om het principe van gecombineerde cursussen in acht te nemen, namelijk dat u niet meer dan 500 milligram steroïden per week mag nemen. Dit geldt echter niet voor professionele atleten.

Bijwerkingen van Stanozolol Oral

Winstrol wordt beschouwd als een voldoende veilige steroïde, het wordt zelfs door vrouwen gebruikt. Het vertoont geen oestrogeenactiviteit, dus atleten hebben geen ontstekingen of slaapstoornissen. Het medicijn droogt echter de ligamenten. Als je het onnadenkend gebruikt, wat je volwassenheid aanzienlijk verhoogt, kun je je spieren, tranen en pezen beschadigen. Dit kan worden voorkomen door speciale medicijnen te gebruiken. Een verhoogde bloeddruk is ook een veel voorkomende bijwerking. De cholesterolconcentratie kan toenemen en het testosterongehalte kan afnemen. Er kan sprake zijn van acne of uw haar kan uitvallen. Om hepatotoxiciteit te minimaliseren, worden de hepatotoxische middelen gebruikt. Bijwerkingen van Winstrol zijn ongewoon. Als u alle gebruiksaanwijzingen opvolgt, kunt u dit geneesmiddel zonder schade voor uw gezondheid aanvragen.

Meningen over het medicijn

De meeste atleten merken uitstekende vetverbrandende effecten. Veel mensen gebruiken dit medicijn om te drogen. Winstrol wordt gebruikt bij bodybuilding en andere sporten. Het vermogen om kracht en uithoudingsvermogen te vergroten zonder de spiermassa te veranderen wordt zeer gewaardeerd. Getuigenissen geven aan dat Stanozolol oraal een goede optie is voor de eerste fase van anabole steroïden. Winstrol kan ook worden gecombineerd met verschillende anabole en androgene medicijnen. Als je definitie aan je eigen spieren wilt toevoegen of je uithoudingsvermogen wilt vergroten, koop dan Winstrol. Hierdoor kunt u snel en probleemloos uw doelen bereiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stanoprime (Eminence Labs)” te beoordelen