FAQ - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.FAQ - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.FAQ - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.FAQ - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.FAQ - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.FAQ - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.FAQ - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.FAQ - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.FAQ - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.

FAQ

FREE SHIPPING ON ALL OVER $500

Alpha Pharma Online Steroids Shop

GET YOUR ORDER WITHIN 8-20 days!

Bent u een legitiem bedrijf?

Wij zijn een professionele postorderdienst met een licentie voor de verkoop en distributie van farmaceutische producten. We zijn al meer dan 5 jaar gevestigd en leveren originele, hoogwaardige anabole steroïden en bodybuilding-gerelateerde producten, receptvrij via internet.

Moet ik een recept overleggen om een ​​bestelling te kunnen plaatsen?

Nee, een recept is NIET vereist om een ​​van onze producten te bestellen.

Wat is het kwaliteitsniveau van uw producten?

Al onze producten zijn 100% origineel omdat ze rechtstreeks afkomstig zijn van enkele van ’s werelds meest bekende geneesmiddelenfabrikanten. De invloed van deze hoogwaardige stoffen merkt u vanaf het moment van uw eerste injectie of vanaf het eerste orale product.

De merken waar we het meest mee te maken hebben zijn oa Alpha Pharma, BM Pharmaceuticals, British Dragon, Dragon Pharma, Eminence Labs, Maxtreme, Vermodje.

Al onze producten zijn afkomstig van dezelfde producenten of distributeurs die aan de medische industrie leveren om ervoor te zorgen dat we u geen producten leveren die niet volledig legitiem zijn.

Is het legaal om deze producten te kopen?

Aangezien wetten van land tot land verschillen, raden we u aan contact op te nemen met een gekwalificeerde advocaat of specialist met betrekking tot de voorschriften en beperkingen van het door u opgegeven land.

Welke kortingen bieden jullie?

We hebben de volgende lijst met kortingen die beschikbaar zijn tijdens deze huidige periode:

  • Als u betaalt via bankoverschrijving, overschrijving (bijv. PayPal) of in Bitcoin, ontvangt u 5% korting op elke bestelling van minder dan $ 700, of 10% korting op elke bestelling met een waarde van meer dan $ 700.
  • Herhaalbestellingen onder de $750 komen in aanmerking voor een korting van 5%, en bestellingen van meer dan $750 hebben recht op een korting van 10% (ongeacht de betalingsmethode).

We bieden ook verschillende seizoensgebonden verkopen en promoties, zoals kortingen op onze steroïde cycli, aan onze vaste klanten.

We hebben geen limieten binnen ons bestelproces voor hoeveel u kunt bestellen. U dient echter met een gekwalificeerd persoon te overleggen over de hoeveelheid die u wilt bestellen, aangezien er invoervoorschriften kunnen gelden voor die specifieke producten.

We raden onze nieuwe klanten aan om een ​​eerste testaankoop te doen om vertrouwen op te bouwen in onze producten en diensten. Mocht u er daarna voor kiezen om bij ons te blijven kopen, dan zijn wij u graag weer van dienst.

Hoe worden bestellingen in bulk/grote hoeveelheden verzonden?

We gebruiken vrij kleine verpakkingsenveloppen om uw artikelen te verzenden, omdat we hebben ontdekt dat dit de meest discrete methode is om leveringen te doen, omdat deze de minste aandacht trekken van douanebeambten.

Als uw bestelling te groot is om in een van deze enveloppen te passen, verdelen we deze indien nodig in het benodigde aantal afzonderlijke pakketten.

Ongeacht hoe groot uw bestelling is, wij verzekeren u dat bij het verpakken van grotere bestellingen dezelfde mate van zorg en discretie wordt toegepast als bij al onze kleinere bestellingen.

Bovendien hanteren we altijd een vast bezorgtarief en administratiekosten, hoe groot uw order ook is.

Deze betaalmethoden vereisen geen verificatie en klanten die ze gebruiken, krijgen 10% korting  op grote bestellingen telkens wanneer ze aan een van deze opties voldoen. Dit komt door de hogere kosten van creditcardaanbieders bij grote aankopen met creditcard.

Onze terugkerende klanten ontvangen ook kortingen op elke nieuwe bestelling en zijn welkom om met een creditcard te betalen voor elk bedrag, zodra we vertrouwen hebben gekregen in de wetenschap dat de kans op creditcardfraude minder waarschijnlijk is.

Hoe wordt mijn betaling verwerkt?

Zodra u uw betaling via creditcard heeft ingediend, kunnen we u vragen om uw bestelling te verifiëren. Daarom hebben we uw  geldige telefoonnummer nodig . Als de bestelling ons betalingsverificatieproces niet doorstaat of als we geen contact met u kunnen opnemen, wordt uw creditcardbetaling niet geaccepteerd en bieden we u een alternatieve betalingsmethode aan (zoals hierboven beschreven).

Pas nadat uw betaling is geverifieerd en onze antifraudecontrole heeft doorstaan, wordt uw kaart belast. Gewoonlijk worden goedgekeurde betalingen binnen 1-2 werkdagen verwerkt en verrekend, en we zullen uw bestelling onmiddellijk doorgeven voor verzending.

Ik heb een bestelling geplaatst, maar mijn kaart is niet belast?

Uw kaart wordt niet onmiddellijk na uw eerste aankoop belast. Het verificatieproces duurt 2 uur tot 2 werkdagen. Als uw kaart niet binnen 2 werkdagen nadat uw aankoop is voltooid, is afgeschreven, neem dan contact met ons op en wij zullen dit onmiddellijk voor u onderzoeken.

Kan ik betalen via overschrijving en zijn er voordelen als ik voor deze betaalmethode kies?

Ja, we bieden zelfs 5% korting  op alle bestellingen die via bankoverschrijving worden betaald. Bovendien  dekken we eventuele bankoverschrijvingskosten !

Als het totaal van uw bestelling bijvoorbeeld $ 400 is en u ervoor kiest om via bankoverschrijving te betalen, is het totaal voor uw bestelling inclusief de korting slechts $ 365:

$ 400 – $ 20 (5% korting) = $ 380

$ 380 – $ 15 (bankoverschrijvingskosten) = $ 365.

Als het totaal van uw bestelling meer dan $ 750 is, bieden we 10% korting  samen met elke andere korting die u mogelijk heeft (terugkerende klantkortingen, promotiecodes of speciale promotionele kortingen), plus we compenseren voor eventuele bankoverschrijvingskosten zoals hierboven vermeld.

Europese klanten kunnen betalen via Uberweisung (Duitsland) en IBAN-overdracht naar onze EU-bankrekening. SEPA-overboekingen zijn gratis en u krijgt 10% korting  op elke bestelling.

Betalingen die via bankoverschrijving zijn gedaan, vereisen geen verificatie en worden normaal verwerkt en het duurt slechts 1-2 werkdagen voordat ze zijn verwerkt. Zo ontvang je niet alleen korting, maar is je bestelling ook eerder binnen!

Mijn afleveradres wijkt af van mijn factuuradres?

Zolang de naam op de creditcard en de naam op het pakket hetzelfde zijn, is dit geen probleem.

Maar als we door onze betalingsgatewayprovider worden geadviseerd om nogmaals te controleren of de bestelling geldig is, moet u er rekening mee houden dat we u kunnen vragen om aanvullende verificatie.

Als het land van facturering verschilt van het land van verzending, vragen we u om via een alternatieve betalingsmethode te betalen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De geschatte levertijd is gemiddeld 5-17 werkdagen, afhankelijk van de bestemming:

Verzending naar de VS, Canada, Europa en Azië duurt doorgaans 5-12 werkdagen.

Verzending naar Zuid-Afrika en andere bestemmingen duurt doorgaans 8-17 werkdagen.

Hoe lang duurt het hele proces van het plaatsen van mijn bestelling tot het ontvangen van de goederen?

Een orderbevestiging met de lijst met gekochte producten wordt naar uw e-mailadres gestuurd zodra de bestelling is geplaatst.

Zodra de betaling is ontvangen, verwerken en verzenden we uw bestelling binnen 2-5 werkdagen. Verzendtijden kunnen afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de verzendmethode, de efficiëntie van de postdienst, inklaring, internationale transittijden, enzovoort. Daarom kunnen we u alleen een geschatte bezorgdatum geven, die is gebaseerd op onze historische gegevens en eerdere ervaringen met de diensten van bepaalde postserviceproviders.

De meeste van onze klanten zijn gevestigd in de VS en op basis van ervaring is de gemiddelde tijd die nodig is om bestellingen te ontvangen, zo snel als 5 werkdagen, tot 12 werkdagen.

Verzenden jullie naar postbussen?

Ja, wij verzenden naar postbussen.

Van waar verstuur je?

Verzending wordt geregeld vanuit India, Singapore, Thailand en de Europese Unie. De naam van onze organisatie wordt op geen enkel pakket vermeld en verzendingen worden gedaan vanaf verschillende verzendpunten om maximale discretie en de grootste kans op succesvolle levering te garanderen.

Naar welke landen verzenden jullie?

Wij verzenden wereldwijd!

Is er een mogelijkheid van een vertraging van de verzending?

Het is mogelijk ja, aangezien sommige externe factoren, zoals de efficiëntie van de postdienst, inklaring, internationale doorvoer, enz. buiten onze controle liggen. Daarom kunnen we u slechts een schatting geven op basis van onze ervaring in het verleden.

De meeste luchtpostpakketten komen doorgaans binnen 5-10 dagen aan, maar moeilijk bereikbare bestemmingen kunnen tot 10-15 werkdagen duren.

Dit is een weerspiegeling van inconsistenties met verschillende postvertegenwoordigers en niet van de diensten die door ons worden geleverd. De belangrijkste vertragingen zijn meestal het gevolg van douane-inklaring in bepaalde landen waar de producten vandaan worden verzonden en opnieuw bij de douane-inklaring in het land van bestemming. Als u merkt dat de trackingwebsite aangeeft dat uw bestelling de afgelopen 5 dagen op één locatie is gestagneerd, is dit de belangrijkste reden waarom dit gebeurt.

Waarom duurt het zo lang voordat mijn bestelling bij mij aankomt?

Elke internationale zending doorloopt normaal gesproken de volgende stappen en processen voordat ze u bereiken:

  1. Doorvoer van ons magazijn via de lokale postdienst naar de nationale posthub in het land van herkomst;
  2. Verwerking voor export in de haven van uitgang;
  3. Doorvoer van luchtpost naar het land van bestemming;
  4. Importverwerking in de haven van binnenkomst;
  5. Transit van een nationaal of regionaal postkantoor naar uw lokale postkantoor.

Elke volgende stap heeft een impact op de levertijd. Zelfs als de meeste van deze stappen snel worden uitgevoerd, is inefficiëntie of tijdelijke inactiviteit tijdens een enkele stap voldoende om de levertijd te verlengen tot het gebruikelijke en toegewezen tijdsbestek.

Hoe kan ik mijn levering online volgen?

Na een succesvolle betaling wordt uw bestelling vrijgegeven voor verzending door ons magazijn naar de postserviceprovider, die binnen 2-5 werkdagen een trackingcode zal uitgeven.

We gebruiken EMS (USPS), een rederij die pakkettracking aanbiedt, en ze vereisen een handtekening bij aankomst van het product als bewijs van ontvangst.

Alle pakketten zijn te volgen via deze sites:

https://www.usps.com

Voor bestellingen die naar Amerikaanse adressen worden verzonden, wanneer de artikelen de Amerikaanse douane al zijn gepasseerd.

http://www.aftership.com

Voor bestellingen die tijdens elke fase van het leveringsproces naar elk land worden verzonden.

De trackingwebsite-site herkent de trackingcode niet?

Traceren kan alleen na 72 uur, dat is wanneer de e-mailserviceprovider ons de trackingcode geeft zodra deze met succes is goedgekeurd in de douanehaven van uitgang.

Als de trackingcode na 3 werkdagen nog steeds ongeldig blijkt te zijn op de trackingwebsite, neem dan onmiddellijk contact met ons op en we zullen dit onmiddellijk onderzoeken.

We raden onze Amerikaanse klanten aan om de  site www.aftership.com te gebruiken  totdat het pakket de Amerikaanse aankomsthaven bereikt. Daarna kunt u de site www.usps.com gebruiken om uw pakket overal in de VS te volgen. We raden u aan uw e-mailadres te registreren op de USPS-site om dagelijkse updates te krijgen over de bezorgstatus van uw bestelling.

Op de trackingwebsite staat dat mijn bestelling al dagen niet is verplaatst?

Meestal gebeurt dit wanneer artikelen bij de douane worden vastgehouden en wachten op inklaring, dus maak je geen onnodige zorgen.

Als uw trackingcode echter aangeeft dat er binnen 10 dagen geen vooruitgang is geboekt, neem dan contact met ons op en we zullen het onderzoeken. We raden u ook aan contact op te nemen met uw lokale EMS (USPS)-kantoor en hen te vragen om meer gedetailleerde informatie over waar het pakket zich op dit moment bevindt.

Is een handtekening vereist voor verzending en waarom?

Ja, onze verzendmethode vereist een handtekening van uw kant bij levering. Dit stelt ons in staat om frauduleuze terugvorderingen te bestrijden in het geval dat een klant zijn bestelling ontvangt maar ten onrechte beweert dat hij deze nooit heeft ontvangen.

Als u bij aankomst geen handtekening nodig heeft vanwege uw werkschema of niet-beschikbaarheid vanwege reisplannen, neem dan contact op met onze klantenservice voor verdere verzendopties.

We hebben een vrijwel vlekkeloos succespercentage bij het winnen van valse creditcardgeschillen, omdat we gedetailleerde gegevens bijhouden voor het geval we de creditcardaanbieder moeten bewijzen dat het pakket is ontvangen. Dit omvat historische correspondentie met de klant in kwestie, hun bestelgegevens, foto’s van hun pakket die zijn gemaakt op het moment van verpakking en de meldingen die we van de postdienst ontvangen waarin wordt bevestigd dat het artikel is afgeleverd.

Als een klant een dergelijke valse claim indient en bijgevolg het geschil verliest, kan zijn creditcardaanbieder hem tot $ 200 aan kosten in rekening brengen, en bovendien kan dit op de lange termijn zijn kredietgeschiedenis beïnvloeden.

Wat als mijn pakket door de douane in beslag wordt genomen?

Hoewel het heel goed mogelijk is, is het hoogst onwaarschijnlijk gezien onze ervaring in het succesvol bezorgen van pakketten, zowel in de VS als in vele andere internationale landen in het verleden.

Desalniettemin hebben we een 100% vervangingsbeleid voor artikelen die door de douane in beslag zijn genomen, wat betekent dat we deze artikelen gratis opnieuw zullen verzenden. U kunt ook een tegoed op uw account aanvragen om in plaats daarvan verschillende producten op onze site te kopen.

In het zeldzame geval dat uw bestelling in beslag wordt genomen, vragen we u om ons een e-mail te sturen met de officiële kennisgeving die u van het postkantoor heeft ontvangen waarin expliciet staat dat de douane de goederen in beslag heeft genomen, en ons klantenserviceteam zal de terugzending van de in beslag genomen artikelen binnen 3 werkdagen.

Er ontbreken artikelen in mijn bestelling. Wat zal ik doen?

Neem contact met ons op als dit is gebeurd.

Maak foto’s van het pakket en de inhoud die je hebt ontvangen, inclusief de buitenste labels, en stuur deze naar ons team zodat ze het probleem kunnen onderzoeken en dergelijke problemen in de toekomst kunnen voorkomen.

Het duurt meestal minder dan 2 werkdagen om te onderzoeken wat de fout heeft veroorzaakt. We zullen de ontbrekende items onmiddellijk verzenden, of bieden een gedeeltelijke terugbetaling of tegoed voor een nieuwe aankoop, en bovendien bieden we u kortingsbonnen die u bij toekomstige aankopen kunt gebruiken om het ongemak te compenseren.

Hoe kan ik contact met u opnemen?

Aangezien onze diensten uitsluitend online plaatsvinden, raden wij u aan contact op te nemen met onze verkoopafdeling via het formulier op onze contactpagina .

Berichtverzoeken en vragen die via het formulier worden ingediend, worden meestal binnen 24 tot 48 uur beantwoord, maar soms kan het tot 2 werkdagen duren voordat we reageren als uw bericht op een vrijdag is ingediend of als ons team overweldigd is.