Oxanprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Oxanprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Oxanprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Oxanprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Oxanprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Oxanprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Oxanprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Oxanprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Oxanprime (Eminence Labs) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Oxanprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Oxanprime (Eminence Labs)

$56.00

Uitverkocht

Oxanprime (Eminence Labs)

$56.00

Fabrikant: Eminence Labs Categorie: Oraal Substantie: Oxandrolon (Anavar) Pakket: 10mg (50 pillen)

Out of stock

SKU: 503 Categorieën: , Tag:

Oxanprime, geproduceerd door Eminence Labs, bevat de werkzame stof Oxandrolon, een gemodificeerd dihydrotestosteron dat de koolstof vervangt door zuurstof op de tweede positie. Door deze verandering kan de steroïde sterke anabole en milde androgene effecten hebben. De hoge anabole index maakt Oxandrolon, ook bekend als Anavar, een van de veiligste orale medicijnen die tegenwoordig beschikbaar zijn. Op oxandrolon gebaseerde medicijnen werden oorspronkelijk gebruikt om met HIV geïnfecteerde patiënten te behandelen en werden later populair bij bodybuilders en andere atleten.

Eminence Labs Anavar-effecten

  • Vermindering van lichaamsvet. Deze steroïde stimuleert het lichaam om vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren en ze vervolgens te verbranden. Anavar is een effectief product voor het verminderen van lichaamsvet dat extra energie levert voor uw training (door 1 gram vet te verbranden, komt 9,1 calorieën aan energie vrij).
  • Verbetering van de spierdefinitie.
  • Verhoogde secretie van groeihormoon.
  • Toename van sterkte-indicatoren.

Anavar wordt nooit gebruikt om het spiervolume te vergroten (gezien de hoge kosten van het medicijn is dit gewoon niet aan te raden). De steroïde wordt gebruikt om het lichaam uit te drogen, de spierdefinitie te vergroten en het percentage onderhuids vet te verminderen bij het opstellen voor wedstrijden.

hoe te nemen Anavar

Een verloop van Anavar is geschikt voor zowel mannen als vrouwen (in matige doseringen). De gemiddelde duur is 6-8 weken, ongeveer 40-60 milligram per dag. De maximaal aanbevolen dosering is 80 milligram (in dit geval is het noodzakelijk om de dosis in 3-4 doses te verdelen). Het is het beste om een ​​Anavar-cursus te starten met 20 milligram (vooral voor beginners), en in ongeveer een week op te voeren tot een constant werktempo.

Na afloop van de kuur is het aan te raden Tamoxifen in te nemen: hierdoor kan het lichaam zo snel mogelijk de eigen testosteronproductie weer herstellen. U kunt er het beste niet mee beginnen zonder eerst uw arts te raadplegen. De aanwezigheid van eventuele contra-indicaties (leverziekte, prostaathypertrofie, enz.) is ook een reden om het medicijn te staken.

Hoe neem ik Oxandrolon in een combinatiekuur? Om mogelijke bijwerkingen te voorkomen, wordt het parallel gebruik van sterk androgene geneesmiddelen aanbevolen. Bijvoorbeeld Sustanon, Testosteron en Primobolan. Combineer Oxandrolon niet met andere orale anabole steroïden en overschrijd de dosering van 40 milligram.

Bijwerkingen

De hoge kosten van het medicijn worden volledig gecompenseerd door de veiligheid ervan. Bijwerkingen van Anavar door Eminence Labs zijn uiterst zeldzaam en zijn meestal het gevolg van duidelijke niet-naleving van de aanbevolen toedieningsregels. De steroïde heeft weinig effect op de aanmaak van zijn eigen testosteron en veroorzaakt praktisch geen veranderingen in het niveau van leverenzymen. Bijwerkingen zoals misselijkheid, buikpijn en verhoogde bloeddruk zijn mogelijk.

Anavar door Eminence Labs Recensies

Atleten waarderen het vermogen van het medicijn om spierdefinitie vorm te geven zeer. Recensies van Anavar van Eminence Labs wijzen op de effectiviteit ervan in droogcursussen, evenals op de afwezigheid van progestageen en oestrogene activiteiten.

Negatieve recensies over Anavar worden geassocieerd met de hoge kosten van het medicijn. De steroïde is veel duurder dan zijn tegenhangers en is niet voor iedereen beschikbaar. Maar tegelijkertijd veroorzaakt het bijna nooit bijwerkingen, wat werd gewaardeerd door vrouwelijke atleten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oxanprime (Eminence Labs)” te beoordelen