Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareOsta Alpha Pharma Steroidit Online - Alpha Labs Steroidit TerveydenhuoltoalallaAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes HealthcareKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcareköpa Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider Healthcare

Fluoxymesterone (Halotestin)

koop generic kamagra online

koop kamagra

Alpha Pharma Winkelen

Hier vindt u absoluut elke populaire orale of injecteerbare steroïden online. Wij handelen met bewezen te werken merken die een goede reputatie onder atleten hebben. Onze Alpha Pharma anabole steroïden is nog nooit zo gemakkelijk te koop en zo gemakkelijk te hanteren geweest. Om anabole steroïden of steroïde cycli te kopen – u hoeft ze alleen maar toe te voegen aan uw winkelwagen en u zult in staat zijn om te betalen met een creditcard en genieten van snelle levering binnen de VS, het Verenigd Koninkrijk en elk ander land

Fluoxymesteron (Halotestin)

Fluoxymesterone is structureel dicht bij een ander vrij sterk androgeen – methyltestosteron. Het werd verkregen door testosteron op de volgende drie posities te modificeren: dit is de 9-fluorgroep, de 11-beta-hydroxygroep en de 17-alfa-methylgroep. De eerste van deze wijzigingen bepaalt de naam van dit medicijn en is voornamelijk gericht op het verhogen van de androgene activiteit.

De tweede verbetering van Fluoxymesterone, die tot op zekere hoogte verantwoordelijk is voor het effect, voorkomt de omzetting van AAS in oestrogenen in het lichaam. En de derde maakt het mogelijk om de halfwaardetijd te verlengen in de vorm voor perorale toediening en beschermt het medicijn tegen vernietiging wanneer het door de lever gaat, terwijl de concentratie van de werkzame stof in het bloed zoveel mogelijk wordt gehandhaafd.

Positieve effecten

Aanvankelijk werd deze steroïde uitsluitend voor medisch gebruik geproduceerd. Het werd gebruikt als androgene stof bij de behandeling van vertraagde seksuele ontwikkeling bij mannen en mannelijk hypogonadisme, evenals bij borstkanker bij vrouwen. Voor vandaag heeft de medische praktijk het gebruik van medicijnen op basis van deze AAS eigenlijk volledig verlaten. Maar in de sport groeit hun populariteit alleen maar. Halotestin wordt vrij vaak gebruikt ter voorbereiding op wedstrijden vanwege de specifieke kenmerken van zijn werking. Het wordt beschouwd als een van de beste steroïde remedies voor een noodtoename van kracht en als gevolg daarvan sportprestaties.