Terms and Conditions - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Bedingungen und Konditionen - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Vilkår og betingelser - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Términos y condiciones - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Ehdot ja edellytykset - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Modalités et conditions - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Vilkår og betingelser - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Termini e condizioni - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Villkor och bestämmelser - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.

Voorwaarden en Condities

WHEN PURCHASING FROM steroidentekopen.com


steroidentekopen.com behoudt zich het recht voor om bestellingen die in onze online winkel zijn gedaan, te weigeren te verwerken of te verzenden als de klant niet bevestigt dat hij de onderstaande verkoopvoorwaarden heeft geaccepteerd en ermee akkoord gaat.

Door een bestelling bij ons te plaatsen, bevestigt de koper daarom dat hij op de hoogte is van en akkoord gaat met onze bedrijfsvoorschriften die hier zijn vastgelegd.

 1. De minimum leeftijd om onze producten te bestellen en gebruik te maken van onze diensten is 18 jaar.
 2. Als het land van herkomst van de koper andere invoerwetten heeft dan de onze, zijn wij niet verantwoordelijk voor het bevestigen van die wetten en invoerbeperkingen.
 3. Producten worden vervoerd op eigen risico van de koper en met dien verstande dat eventuele juridische stappen tegen de koper wegens het niet naleven van de voorschriften en invoerwetten van het land van bestemming in reserve worden gehouden.

Als gevolg van fluctuerende wisselkoersen kunnen prijzen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

De beschikbaarheid van de producten kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Annuleringen van bestellingen nadat de betalingen zijn verwerkt, worden niet geaccepteerd.

We gebruiken carbon fotopapier om producten te verpakken waar röntgenscanners niet doorheen kunnen kijken. Laat het ons weten als u uw goederen vermomd als specifieke objecten wilt om de discretie bij levering te verbeteren, b.v. reissouvenirs, videocassettes, speelgoed, enz.

Verenigde Staten van Amerika

Express luchtpost: 1-3 werkdagen

Reguliere luchtpost: maximaal 5-12 dagen

EUROPA

Express luchtpost: 1-3 werkdagen

Regelmatige luchtpost: 8-17 dagen

DUITSLAND, CANADA EN AUSTRALI

Alleen aangetekende post: 8-17 werkdagen

Er is momenteel geen expresverzending beschikbaar naar deze bestemmingen, omdat ze de kans vergroten dat producten bij de douane in beslag worden genomen.

VERZENDING VERTRAGINGEN

Vertragingen in de verzending veroorzaakt door feestdagen of de bezorgdienst vallen niet onder onze dekking. Als we u een leveringsdatum geven, is dit slechts een schatting. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele verliezen of schade opgelopen door derden als gevolg van de vertraging bij het leveren van de producten aan u, tenzij de vertraging is veroorzaakt door onze onvoorzichtigheid.

De elektronische factuur die u ontvangt nadat u uw aankoop heeft gedaan, bevat uw bestelnummer, specificatie en specificaties, en de gebruikersnaam en het wachtwoord (die u hebt opgegeven op het moment van aankoop), waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen.

 1. DOUANE
  We hebben een bijna perfect slagingspercentage om bestellingen door de douane te krijgen: 99,9% naar de VS, 99,5% naar Canada en Europa en 97% naar Zuid-Afrika. In onze ervaring is er slechts 1% kans dat producten worden in beslag genomen; in dat geval vergoeden wij het volledige verlies van de bestelling.
 1. Zodra de goederen zijn afgeleverd op het door u opgegeven afleveradres, en u heeft getekend en de bestelling geaccepteerd, wordt u de eigenaar van de artikelen. Vanaf dat moment zijn wij niet langer aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de koopwaar.
 1. BEZORGADRES
  Levering van de bestelde producten vindt alleen plaats op het adres dat bij de bestelling is opgegeven.
 2. ONJUISTE VERZENDINFORMATIE
  Als de koper onjuiste verzendinformatie geeft, kan de bestelling verkeerd worden afgeleverd of worden teruggestuurd naar de afzender. Als gevolg hiervan zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele orderverliezen, financiële verliezen of anderszins, die kunnen worden opgelopen met betrekking tot de verkeerde levering. Onze artikelen kunnen niet worden geretourneerd omdat we geen correct retouradres op het pakket of zijn etiketten.
 3. BESTELLINGEN OPNIEUW VERZENDEN
  Klanten die niet thuis zijn op het moment dat de zending bezorgd moet worden of die de doos niet op tijd van het postkantoor halen, komen niet in aanmerking voor herverzending van de bestelling. Zendingen worden alleen opnieuw verzonden als ze door de douane in beslag zijn genomen of beschadigd zijn bij levering.
 1. Op de buitenkant van elke productverpakking staat een gedrukte houdbaarheidsdatum. In het zeldzame geval dat u producten krijgt waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken, gebruik ze dan niet en informeer ons zo snel mogelijk. Afgezien van uw wettelijke rechten met betrekking tot kwaliteit en geschiktheid voor het doel, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met betrekking tot alles wat we verkopen, tenzij anders aangegeven.
 1. For the gebruik van any products provided by this website, we disclaim any responsibility. This website (as well as any sites connected to or from this one) does not encourage or endorse the gebruik van anabolic/androgenic steroids or other medications. steroidentekopen.com, its directors, and assignees are indemnified and held harmless from any losses, known or unknown, anticipated or unforeseen as a result of the gebruik van this content and the purchase of steroids.
 2. We do not advocate, encourage, possess, or attempt to obtain anabolic steroids or other controlled substances, and we cannot be held liable for the activities or behaviors of our visitors or customers.
 3. Because the descriptions and opiniVoor het gebruik van alle producten die door deze website worden aangeboden, wijzen wij elke verantwoordelijkheid af. Deze website (evenals alle sites die hiermee verbonden zijn) moedigt of onderschrijft het gebruik van anabole/androgene steroïden of andere medicijnen niet. steroidentekopen.com, haar bestuurders en rechtverkrijgenden worden gevrijwaard en gevrijwaard van alle verliezen, bekend of onbekend, voorzien of onvoorzien als gevolg van het gebruik van deze inhoud en de aankoop van steroïden.
  We pleiten niet voor, stimuleren, bezitten of proberen niet om anabole steroïden of andere gereguleerde stoffen te verkrijgen, en we kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de activiteiten of het gedrag van onze bezoekers of klanten.
  Omdat de beschrijvingen en meningen op deze site slechts suggesties zijn, zijn ze niet bedoeld als medisch advies. Raadpleeg altijd een gediplomeerde arts voordat u een van deze medicijnen gebruikt, omdat onjuist gebruik zonder toezicht schadelijke en langdurige nadelige effecten op gebruikers kan hebben.
  Het toedienen van geneesmiddelen aan minderjarigen om de atletische prestaties te verbeteren wordt sterk veroordeeld.ons offered on this site are only suggestions, they are not intended to be medical advice. Always see a licensed physician before nemen any of these medications because improper and unsupervised use can have harmful and long-term adverse Effecten on users.
 4. The administration of pharmaceuticals to minors to improve athletic performance is strongly condemned.