Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Stanoprime (Eminence Labs) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Stanoprime (Eminence Labs)

$38.00

Stanoprime (Eminence Labs)

$38.00

Fabrikant: Eminence Labs Categorie: Injecteerbare stof: Stanozolol-injectie (Winstrol-depot) Verpakking: 10 ampullen (50 mg/ml)

StanoPrime is de merknaam voor de anabole steroïde Stanozolol. Het is beschikbaar in zowel injecteerbare als orale vorm. Meestal gebruiken bodybuilders het in hun knipcycli, omdat het geen gewichtstoename bevordert en het lichaam er strak en gescheurd laat uitzien. Het houdt heel weinig tot geen water vast in het lichaam, dus atleten die zich voorbereiden op een wedstrijd kunnen het echt gebruiken en snel in perfecte vorm komen. Het kan zeer effectief zijn als u een caloriebeperkt dieet volgt. Omdat het een lagere androgene activiteit heeft, zou het daarom onverstandig zijn om het alleen te nemen. Zonder het te stapelen met andere steroïden, kan het leiden tot verlies van spierweefsel. Het kan zeer effectief zijn in de periode van vetverlies.

Veel atleten en bodybuilders gebruiken deze steroïde om hun prestaties te verbeteren. het nemen van het op redelijke doses kan enkele significante resultaten opleveren. Als u de aanbevolen dosis overschrijdt, zou u sterk worden blootgesteld aan levertoxiciteit en andere ziekten. De orale vorm van Stanozolol kan worden ingenomen als 2 tot 6 mg per dag. Er zijn bodybuilders die 10 mg per dag nemen en sommige 20 mg per dag. Een groot nadeel van de orale vorm is dat het door de lever moet gaan om volledig in het lichaam te breken. Door dit proces wordt de lever giftig en kan het zeer dodelijk zijn voor de gebruiker.

U kunt de injecteerbare vorm nemen om deze problemen te voorkomen. U moet de injectieplaats constant afwisselen om zwelling en andere problemen op de injectieplaats te voorkomen.

Dosis

De aanbevolen dosis voor mannen is ongeveer 5 mg tot 75 mg per dag. Deze dosis wordt bepaald na zorgvuldig begrip van de medische toestand van het individu en de lichaamsstructuur. De aanbevolen dosis voor mannen is 5 mg tot 10 mg per dag. De duur van de cyclus moet 8-12 weken zijn voor mannen en 6-8 weken voor vrouwen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stanoprime (Eminence Labs)” te beoordelen