Testosterone Mix (Eminence Labs) - Buy Sustanon 250 Online in USATestosterone Mix (Eminence Labs) - Besorgen Sustanon 250 Online in DeutschlandTestosterone Mix (Eminence Labs) - Købe Sustanon 250 Online in DanmarkTestosterone Mix (Eminence Labs) - Comprar Sustanon 250 Online en EspañaTestosterone Mix (Eminence Labs) - Ostaa Sustanon 250 Online in SuomiTestosterone Mix (Eminence Labs) - Acheter Sustanon 250 En ligne en FranceTestosterone Mix (Eminence Labs) - Buy Sustanon 250 Online in NorgeTestosterone Mix (Eminence Labs) - comprare Sustanon 250 Online in ItaliaTestosterone Mix (Eminence Labs) - Buy Sustanon 250 Online in PortugalTestosterone Mix (Eminence Labs) - köpa Sustanon 250 Online in Sverige
TestoMix (Eminence Labs)

$47.00

Uitverkocht

TestoMix (Eminence Labs)

$47.00

Fabrikant: Eminence Labs Categorie: Injecteerbare stof: Sustanon 250 (testosteronmix) Verpakking: 10 ampullen (250 mg/ml)

Out of stock

Testosterone Mix (TestoMix) er en optimalt valgt blanding av flere forskjellige testosteronestere. Det ble først utviklet for spesiell hormonell erstatningsterapi, administrert med en liten sekresjon av testosteron i den mannlige kroppen. Nå er nesten alle testosteronblandinger likestilt med Sustanon. Dessuten var toppen av popularitet, da hver idrettsutøver ønsket å kjøpe Sustanon 250, på 80-90-tallet, på grunn av dens viktigste fordel – brukervennlighet. Legemidlet Testomix inkluderer som regel 4 former for testosteron. Vanligvis inneholder blandingen: isokaproat, propionat, fenylpropionat og dekanoat. I tillegg brukes ofte peanøttolje som løsningsmiddel i blandingen. Og som konserveringsmiddel brukes benzylalkohol oftest. Ulike former for testosteron absorberes i blodet med forskjellige hastigheter, så det ble virkelig mulig å opprettholde et konsekvent utmerket nivå av anabole aktivitet i utøverens blod gjennom hele måneden. Dessuten er det ikke nødvendig å utføre hyppige injeksjoner. Noen mennesker tror at TestoMix er et kombinert medikament som er i samme flaske, men når alt kommer til alt, gjør hver komponent det som er inne i oss utelukkende til testosteron.

Positive egenskaper ved TestoMix

Sustanon virker helt lik enhver form for testosteron. Derfor er dens viktigste Effecten og positive egenskaper som følger:

  • Vekst av muskelmasse (en økning på opptil 6 kg per måned);
  • Økt libido;
  • Økt anti-katabolisk effekt;
  • Økt appetitt;
  • En merkbar økning i hematopoiesis når antall erytrocytter øker, dette gir den beste transporten av O2, og øker dermed
  • utholdenheten;
  • Legemidlet oppdages i kroppen i opptil 3 måneder.

Påføringsmetoder og dosering

Intramuskulære injeksjoner injiseres en gang i uken og den optimale dosen for disse injeksjonene er 250-500 mg. Det anbefales å injisere det i baken for best absorpsjon. En Sustanon 250-syklus anbefales å brukes utelukkende av menn, og den bør brukes spesifikt for et sett med «tørr» masse, hvis det ikke er noen kontraindikasjon for bruken av slike anabole steroider.

Gjennomsnittlig forløp av Sustanon varer maksimalt 10 uker. Ved lengre varighet av TestoMix bør gonadotropin administreres. Fra den andre uken av syklusen anbefales Sustanon å tas med ytterligere aromatasehemmere. Et utmerket alternativ vil være Anastrozol i en dosering på 0,5 mg, men bare under kontroll av tester for kvinnelige hormoner – østrogener, det bør gjøres annenhver dag. Inntaket av aromatasehemmere bør seponeres et par uker etter siste injeksjon av TestoMix. For maksimal effekt er det bedre å ta et kompleks av rasjonell sportsernæring og følge den etablerte dietten for rask rekruttering av muskelmasse.

TestoMix anmeldelser

I prinsippet er Sustanon 250mg Anmeldelser oppmuntrende. Testomix eller Sustanon kan trygt kombineres med nandrolon for å få en bedre masse, og for “tørking” – med Winstrol. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe Sustanon, vil du ikke bare få nok muskelmasse, men også øke din fysiske ytelse. Stoffet har også blitt sagt å ha en positiv effekt på leddene på grunn av overflødig vann i kroppen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TestoMix (Eminence Labs)” te beoordelen