Testo-Non-1 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Testo-Non-1 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Testo-Non-1 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Testo-Non-1 (Maxtreme) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Testo-Non-1 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Testo-Non-1 (Maxtreme) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Testo-Non-1 (Maxtreme) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Testo-Non-1 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Testo-Non-1 (Maxtreme) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Testo-Non-1 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Testo-Non-1 (Maxtreme)

$54.00

Testo-Non-1 (Maxtreme)

$54.00

Fabrikant: Maxtreme Categorie: Injecteerbare stof: Sustanon 250 (Testosteronmix) Verpakking: 10 ampullen (250 mg/ml)

Testo-Non-1 er en blanding av ulike testosteronestere, som starter med den korte esteren Propionate og slutter med Decanoate, samt Phenylpropionate og Isocaproate. Det er favorittsteroidet til mange idrettsutøvere, da det begynner å fungere raskt og fortsetter i 12-14 dager.

Egenskaper til Sustanon

Et utmerket valg for kroppsbygging eller styrketrening, kombinasjonen av forskjellige testosteronestere vil tillate stoffet å raskt komme på jobb, det brukes vanligvis under masseøkningskurs, fordi det er fullt mulig å få 5-8 kg høykvalitetsmasse under kurset.

Fordeler med nemen Sustanon

  • Rask vekst av høykvalitets muskelmasse
  • Gunstig effekt på leddene
  • Økning i styrkeindikatorer og utholdenhet
  • Økt libido og ereksjonskvalitet.

Sustanon solo inntaksordning

Gjennomsnittlig dosering for en solo-syklus av Sustanon er vanligvis fra 250-500 mg per uke. Doseringen velges imidlertid individuelt basert på utøverens erfaring med steroidbruk, alder, vekt osv., men vi anbefaler ikke å øke doseringen til over 1000-1250mg per uke.

Kombinasjoner av Sustanon med andre steroider

Det er kombinert med alle anabole, for eksempel med Turinabol, Stanozolol, Metan, Trenbolone, Nandrolon, Boldenone og så videre. For eksempel, hvis Sustanon skulle kombineres i en syklus med Boldenone Undecylenate, vil denne kursen vare hvor som helst i opptil 8 uker. Sustanon kan brukes ved 500 mg per uke og Boldenone bør brukes ved 600 mg ukentlig. Anastrozol og Cabergolin bør brukes i tillegg, i henhold til indikasjonene på undersøkelsen av kroppens vitale tegn, vil våre konsulenter kunne hjelpe deg med dette om nødvendig.

Ulemper med nemen Sustanon

  • Gynekomasti,
  • Opphovning,
  • Hemming av produksjonen av eget testosteron,
  • Testikkelatrofi (testikkelreduksjon).

De fleste bivirkninger kan unngås hvis du overvåker testene riktig på kurset og ikke bruker for store doser av Sustanon på kurset. Du kan også bruke aromatasehemmere, for eksempel Anastrozol og prolaktinhemmere (Cabergoline), med langvarig bruk av Sustanon, samt andre anabole på kurset, koble Gonadotropin (hCG). Våre konsulenter kan fortelle deg bruksordningene.

 

Post-syklusterapi (PCT)

Etter en forløp av Sustanon, bruk Clomid eller Tamoxifen, doseringen og varigheten av bruken avhenger av lengden på kurset, samt kombinasjonen av medisiner. 30 dager med Clomid på 50mg og deretter 25mg i 15 dager, er et passende opplegg etter en kurs på for eksempel Sustanon + Turinabol i en lengde på 8-10 uker. Ta gjerne kontakt med våre spesialister dersom du trenger hjelp til å velge riktig opplegg for post-cursus terapi for deg. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe Sustanon med levering til USA i vår nettbutikk, steroidentekopen.com.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Testo-Non-1 (Maxtreme)” te beoordelen