Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime till salu - Eminence Labs. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Enaprime til salg - Eminence Labs. Online salg af lovlige steroider.Enaprime en venta - Eminence Labs. Ventas en línea de esteroides legales.Enaprime Myytävänä - Eminence Labs. Laillisten steroidien online-myynti.Enaprime à vendre - Eminence Labs. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.
Enaprime (Eminence Labs)

$48.00

Uitverkocht

Enaprime (Eminence Labs)

$48.00

Fabrikant: Eminence Labs Categorie: Injecteerbare stof: Testosteron ENANTAAT Verpakking: 10 ampullen (250 mg/ml)

Out of stock

Enaprime (Testosteron Enanthate) is een anabole steroïde, die wordt gepresenteerd als een lange ester. Het is erg populair bij bodybuilding, gewichtheffen en powerlifting, omdat het atleten in staat stelt snel spiermassa te krijgen, kracht en uithoudingsvermogen aanzienlijk te vergroten. Aanvankelijk werd testosteron ENANTAAT gebruikt voor medische doeleinden (voor de behandeling van een tekort aan testosteron). Omdat de Enanthate-ester een sterke anabole werking had, werd het interessant voor atleten van krachtsporten en zo werd het gedurende het verloop van tijd enorm populair in sportscholen. Onder de ijzerliefhebbers is Testosteron Enanthate zo populair en veel atleten praten over de prestatiekenmerken van deze specifieke steroïde. Atleten die Testosteron Enanthate hebben gebruikt, zeggen dat je met dit medicijn snel een stevige hoeveelheid spiermassa kunt krijgen, je uithoudingsvermogen aanzienlijk kunt vergroten en je kracht kunt vergroten. Ook opgemerkt is de instroom van energie, levendigheid, verhoogde toon en sneller herstel na de training. Testosteron ENANTAAT heeft een positieve invloed op de hemopoëse, verhoogt het niveau van rode bloedcellen in het bloed en de hoeveelheid zuurstof die het lichaam binnenkomt. Het is vermeldenswaard dat Enaprime aanzienlijk water vasthoudt in het lichaam. Dit is een van de redenen voor de snelle massawinst. Vaak wordt waterretentie door sporters als een ongewenste bijwerking gezien, maar het heeft ook een positief effect: water smeert je gewrichten, beschermt ze tegen zware belasting tijdens de training, verlicht pijn en beschermt de tussenwervelschijven tegen slijtage en beschadiging.

hoe te nemen Enaprime

Testosteron ENANTAAT is een langwerkende steroïde. Na de injectie wordt het geleidelijk geabsorbeerd, waardoor een hoog gehalte aan anabole hormonen in het bloed wordt gehandhaafd. De maximale concentratie van de stof valt op de eerste 2-3 dagen; waarna het geleidelijk afneemt binnen 15 dagen. Het heeft een sterk genoeg anabool effect, dus het dient vaak als basis voor gecombineerde cursussen voor massa. Dit medicijn wordt gebruikt door zowel professionele als ervaren atleten, maar ook door beginners.

De dosering voor ervaren atleten die eerder anabole steroïden hebben gebruikt, kan 500-1000 mg per week zijn, terwijl de dosering voor beginners 250-500 mg per week is. Injecties worden 1-2 keer per week uitgevoerd, het is wenselijk om elke keer op verschillende punten te injecteren. De injectie moet diep zijn, dus de naald moet 4-5 cm zijn. De Enanthate-olie is dik, dus experimenteer niet en plaats het in de delta’s, omdat dit gepaard gaat met verschillende ontstekingen op de injectieplaats. Nadat de injectie is toegediend, gaat u 3-5 minuten liggen, terwijl u de injectieplaats in een cirkelvormige beweging masseert, alsof u “olie” in het spierweefsel wrijft. De eerste paar dagen na injecties kan het gevoel zijn dat er een vreemd voorwerp op de injectieplaats zit (omdat dat er is), wat enig ongemak kan veroorzaken. Om de genezing van weefsel op de injectieplaatsen te versnellen en ontstekingen te voorkomen, maken atleten jodiumnetten en gebruiken ze ook een verscheidenheid aan andere traditionele methoden die genezing op de injectieplaatsen bevorderen. Vergeet de steriliteit van de injectie niet.

PCT na testosteron ENANTAAT

Meestal duurt de verloop van Enaprime 6-8 weken. Omdat Testosteron Enanthate sterk gearomatiseerd is, moeten tijdens de cursus (vanaf 2 weken tot het einde van de cursus) Proviron of aromataseremmers (bijv. Anastrozol) worden ingenomen. Als de cursus langer duurt dan 8 weken en de dosering is meer dan 250 mg per week, dan moet gonadotropine worden toegediend (van 3 weken tot 2 weken na het einde van de cursus). Na 3 weken na afronding van de cursus is het noodzakelijk om na de cursus therapie te ondergaan met Tamoxifen of Clomid.

Testosteron ENANTAAT cursus

Zoals u al weet, is Enaprime een “basis” steroïde en kan worden gecombineerd met bijna elke andere AAS. Precieze doseringen van medicijnen die in een gecombineerde cursus worden gebruikt, worden individueel geselecteerd op basis van de kenmerken van het individu en het uiteindelijke doel. Maar aan het einde van de cursus is het altijd nodig om een ​​PCT uit te voeren. Enaprime kan worden gecombineerd met Winstrol (Stanozolol), Primobolan, Anadrol, Trenbolone, enz. Tijdens de cursus moet u zich aan het regime houden, goed eten en competent trainen. Het is aan te raden om sportvoeding in je dieet op te nemen (eiwitten, vitamine-mineralencomplex, aminozuren, BCAA, glutamine, creatine, etc.).

Bijwerkingen van testosteron ENANTAAT

Omdat Enaprime zeer vatbaar is voor aromatisering, kunnen atleten verschillende bijwerkingen hebben (acne, gynaecomastie, haaruitval, enz.). Tot op heden zijn er medicijnen (aromataseremmers, anti-oestrogenen, gonadotropine), waarmee je bijwerkingen kunt minimaliseren en de cursus zo effectief mogelijk kunt maken. Het gebruik van Testosteron Enanthate heeft een uitgesproken anabool effect, stimuleert het proces van eiwitproductie – zorgt voor een positieve stikstofbalans. Dit zijn slechts twee van de vele acties die op het lichaam van de sporter worden uitgeoefend uit het gebruik van Enaprime.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Enaprime (Eminence Labs)” te beoordelen