Alphabol (Alpha Pharma) - Buy Dianabol 10 pills Online in USAAlphabol (Alpha Pharma) - Besorgen Dianabol 10 pills Online in DeutschlandAlphabol (Alpha Pharma) - Købe Dianabol 10 pills Online in DanmarkAlphabol (Alpha Pharma) - Comprar Dianabol 10 pills Online en EspañaAlphabol (Alpha Pharma) - Ostaa Dianabol 10 pills Online in SuomiAlphabol (Alpha Pharma) - Acheter Dianabol 10 pills En ligne en FranceAlphabol (Alpha Pharma) - Buy Dianabol 10 pills Online in NorgeAlphabol (Alpha Pharma) - comprare Dianabol 10 pillole Online in ItaliaAlphabol (Alpha Pharma) - Buy Dianabol 10 pills Online in PortugalAlphabol (Alpha Pharma) - köpa Dianabol 10 pills Online in Sverige
Alphabol (Alpha Pharma)

$24.00

Alphabol (Alpha Pharma)

$24.00

Fabrikant: Alpha Pharma
Categorie: Oraal
Substantie: Methandienone oraal (Dianabol)
Pakket: 10 mg (50 pillen)

Alphabol van Alpha Pharma  is een van de meest bekende en effectieve steroïde anabole steroïden voor het vergroten van de spiermassa. Het actieve ingrediënt is Methandienone. Het is een anabole van androgene of anabole oorsprong.

steroïde profiel

 • 50% van de androgene activiteit van testosteron;
 • 200% van de anabole activiteit van testosteron;
 • De aanwezigheid van aromatisering;
 • Levertoxiciteit;
 • Duur van de actie – 6-8 uur;
 • De cyclusperiode is maximaal 8 weken.

Positief effect van Alphabol

 • Het proces van eiwitsynthese wordt versneld. Het medicijn bevordert de productie van dianabol-pillen van eiwitten in het lichaam, wat helpt om beschadigde spieren sneller te herstellen tijdens het sporten.
 • Alfabol helpt de eetlust te vergroten. Tijdens het gebruik van deze anabole is de oefening veel intenser. Als gevolg hiervan moet het lichaam de voorraden van een groot aantal voedingsstoffen aanvullen.
 • Versterking van banden en gewrichten.
 • Verhoog de algehele kracht van de atleet.
 • De spieren kunnen tussen de trainingen sneller herstellen, dit komt door de aanwezigheid van Methandienone in het medicijn. Methandienone – testosteron om androgeen te verlagen en anabole eigenschappen te verbeteren.
  Hoe neemt u Alfabol in?

Raadpleeg een specialist voordat u Alphabol koopt , net als elk ander geneesmiddel. Alleen een specialist kan een individueel behandelingsregime voor u kiezen, dat het meest effectief en zonder bijwerkingen is. Om contra-indicaties voor gebruik uit te sluiten, is het noodzakelijk om tests uit te voeren op geslachtshormonen, leverenzymen en de schildklier.

De gemiddelde dosis Alphabol voor mannen is 5-50 milligram per dag. De cyclus duurt 7-8 weken. Tijdens de eerste gebruikscyclus van het medicijn wordt aanbevolen om te beginnen met de minimale dosis per dag. Ongeacht de grootte van de dosis, moet deze in verschillende delen worden verdeeld, daarom moet de dagelijkse dosis van 50 mg worden verdeeld in kleinere porties en elke 3-5 worden ingenomen. uur. Met deze methode kun je de hele dag door dezelfde hormonale niveaus behouden. Experts raden aan om het na een maaltijd in te nemen. Voor grotere effecten moet u Alphabol kopen en het combineren met Nandrolon , Sustanon of Stanozolol . Winstrol wordt aanbevolen om te worden gecombineerd in de laatste fase van de cyclus.

Bijwerkingen

Onjuiste dosis en cyclus van Alphabol kan borstvergroting bij mannen veroorzaken. Dit kan worden voorkomen door de anabole te combineren met Clomid of Nolvadex.

Bijwerkingen die u moet overwegen voordat u Alphabol koopt, die kunnen optreden bij een verkeerde dosering, zijn:

 • Haaruitval;
 • Nierfalen;
 • Verhoogde bloeddruk;
 • Het uiterlijk van mannelijke geslachtskenmerken bij vrouwen;
 • Wanneer misbruikt of een genetische aanleg aanwezig is, kan de gebruiker myocardiale hypertrofie ontwikkelen.

Direct na het einde van de cyclus van het medicijn kunt u verlies van spiermassa opmerken. Dit komt door de uitscheiding van overtollig water uit het lichaam, wat door de stof wordt uitgevoerd.

Parallel aan een cyclus van Alphabol, moet u regelmatig een trainingsplan en dieet volgen. Zonder naleving van deze regels  zal het effect na een cyclus van methandienone niet aanhouden.

Tussen de trainingen door moet je meer rusten. Na voltooiing van het medicijn moet de hoeveelheid lichaamsbeweging tijdens de training worden verminderd, maar de werklast niet veranderen.

Als de dosering van het medicijn wordt gevolgd en niet wordt overschreden, zullen geen van deze bijwerkingen optreden. Bijwerking zal alleen zichtbaar zijn wanneer de dosering of de duur van het medicijn wordt misbruikt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alphabol (Alpha Pharma)” te beoordelen