Cypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma till salu - Testosterone Cypionate SteroideCypionate 250 Dragon Pharma til salg - Testosterone Cypionate SteroiderCypionate 250 Dragon Pharma en venta - Testosterone Cypionate esteroidesCypionate 250 Dragon Pharma Myytävänä - Testosterone Cypionate  SteroiditCypionate 250 Dragon Pharma à vendre - Testosterone Cypionate StéroïdesCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate Steroids
Cypionate 250 (Dragon Pharma)

$55.00

Cypionate 250 (Dragon Pharma)

$55.00

Manufacturer: Dragon Pharma
Category: Injectable
Substance: Testosterone Cypionate
Package: 10ml flacon (250mg/ml)

SKU: 714 Categorieën: , Tag:

Cypionat 250 av Dragon Pharma foretrekkes av idrettsutøvere som ønsker å ta på seg størrelse, fordi den er lett å aromatisere og følgelig fyller kroppen med vann. Det sier seg selv at enhver gevinst er fremgang. I dette tilfellet fyller testosteron cypionate til salgs sterkere inn, du får flere muskler, og fenomenet rollback er mer uttalt, men i den dype lavsesongen passer Cypionat 250 ganske organisk inn i noen vanskelige sammensatte sykluser, noe som er spesielt nødvendig hvis utøveren allerede har utviklet en toleranse for testosteronenanthate.

Cypionat 250 for kroppsbygging

Testosteron Cypionate er ikke egnet for uerfarne idrettsutøvere, da det er en lang ester, og på en solo-syklus kan det være fall i toppkonsentrasjonen av hormoner i blodet (steroidgroper). Generelt anbefaler vi ikke å starte din første syklus med farmakologiske lange legemidler, fordi de er vanskeligere å administrere, i tillegg vil fordelene med sykluser med langesterede legemidler være mye større når syklusen er ferdig med legemidler med korte estere , og dette er en kompleks syklus som nybegynnere bare ikke trenger. Dette betyr imidlertid ikke at Cypionat 250 ikke kan brukes alene, for eksempel i styrkeløft kan en slik syklus være optimal. Når det gjelder kroppsbygging, er å injisere deg selv med en lang ester av testosteron solo bare en no go, men som en del av en “blanding” er Testosteron Cypionate veldig, veldig interessant.

Syklus av Cypionat 250

Den anbefalte syklusvarigheten er 6-15 uker. Mindre enn dette gir ingen mening å ta, og lengre sykluser utføres av fagfolk som ikke trenger råd.

Doser varierer fra 250 til 1000mg per uke, men effektive doser starter på ca. 500mg, mer enn 1000mg er meningsløst for enkle idrettsutøvere å ta, det er mye mer effektivt å inkludere et tredje medikament i syklusen for en synergistisk effekt.

Doseringshyppighet: teoretisk kan Cypionat 250 injiseres annenhver uke, men i praksis injiseres det ofte en gang i uken, men mer regelmessige doser er tilrådelig, så vi anbefaler å injisere lange estere 2-3 ganger i uken, avhengig av Dosering og antall andre legemidler.

Mulige bivirkninger av Cypionat 250

Som regel er det ingen signifikante bivirkninger ved normale doser, men minimal bivirkning kan likevel merkes. Dette er fordi det er en overdreven mengde androgener som kroppen prøver å balansere med østrogen (det kvinnelige hormonet), og en stor mengde østrogen kan føre til utvikling av kvinnelige sekundære seksuelle egenskaper som gynekomasti, vannretensjon og fettansamling. . For å redusere all negativiteten ved forbruket, anbefales det å ta anti-østrogener som Clomid etter kurset.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cypionate 250 (Dragon Pharma)” te beoordelen