Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Testosterone Cypionate - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Testosterone Cypionate - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Testocyp (Alpha Pharma)

$59.00

Testocyp (Alpha Pharma)

$59.00

Fabrikant: Alpha Pharma Categorie: Injecteerbare stof: Testosteron cypionate Pakket: 10 ampullen (250 mg/ml)

SKU: 577 Categorieën: , Tag:

Testosteron Cypionate ( Testocyp ) wordt gebruikt door atleten en bodybuilders, maar wordt beschouwd als een minder voorkomende vorm van testosteron. Bovendien is het een van de meest specifieke werkzame stoffen bij de behandeling van andropauze en andere ziekten die gepaard gaan met een tekort aan gonadotropines bij mannen.

Het medicijn is buitengewoon effectief in het opbouwen van spiermassa en het vergroten van kracht. Dit product is algemeen verkrijgbaar in de farmacologiemarkt en de prijs van Testosteron Cypionate verschilt niet van de analogen. Om te begrijpen hoe een remedie werkt, moet je minimale kennis hebben over androgenen.

Androgenen, de zogenaamde mannelijke geslachtshormonen, die een man anders maken dan een vrouw. Ze worden afgegeven door cellen en zorgen voor de meeste fysiologische processen in het lichaam. Het geslachtshormoon wordt geproduceerd door cellen in de testikels (bij mannen), een volwassene kan 2,5 tot 11 mg per dag produceren, dat wil zeggen, in het beste geval kan een persoon tot 77 mg testosteron per week produceren. Testosteron is verantwoordelijk voor de groei van lichaamshaar, voor fysieke kracht, spiergroei in het mannelijke patroon en andere verschillen die kenmerkend zijn voor een man. Bijgevolg, hoe meer mannelijk hormoon, hoe sneller en meer mannelijke kenmerken zullen zijn. Een atleet met gemiddelde ervaring kan tot 500 mg van het medicijn per week injecteren, zoals u van daaruit begrijpt,anabole steroïde , als testosteroncypionaat.

Effect en actie

Testosteron werkt in op de spieren, verhoogt het volume en verhoogt de kwaliteit en kwantiteit van spiervezels. Dit komt door bepaalde fysiologische processen. Het medicijn bestrijdt en beschermt actief je zuurverdiende spieren, het onderdrukt glucocorticoïde hormonen die leiden tot natuurlijke spieratrofie (katabolisme).

Door androgenen in te nemen, signaleren de hersenen de spieren om meer contractiele eiwitten (actine en myosine) op te slaan, terwijl glucocorticoïde hormonen de hersenen stimuleren om het tegenovergestelde te doen.

Het begin van erytropoëse (vermenigvuldiging van rode bloedcellen in de nieren) bevordert een grotere oxygenatie van het bloed, wat leidt tot een groter uithoudingsvermogen van de spieren. Rode bloedcellen kunnen ook helpen bij een snel herstel van intensieve lichamelijke activiteit. Natuurlijk kan een persoon die Cypionate gebruikt de agressie aanzienlijk verhogen, maar dit is niet erg als je het voor training stuurt.

Dus, Testosteron Cypionate voor een cursus kan de spiermassa met 12 kg vergroten, krachtindicatoren nemen meestal toe met 10-15%, een atleet met testosteron zwelt gewoon voor onze ogen.

Hoe te gebruiken

Testocyp wordt alleen gebruikt voor langdurig gebruik, Cypionate is een lange ether en daarom werkt het niet onmiddellijk, de essentiële olie, samen met de werkzame stof, hoopt zich op in de vetlaag en komt geleidelijk vrij in het bloed, waarbij de maximale plasmaspiegels van de steroïde in het lichaam. In de regel begint het effect vanaf de tweede week, maar na het einde van de kuur kan Cypionate enkele weken resultaten geven.

Doses voor mannen zijn niet hoger dan 500 mg per week, die worden verdeeld in twee gelijke doses op verschillende dagen, zoals maandag en donderdag, elk 250 mg. De cursus duurt 5 tot 6 weken.

In de loop van gewichtsverlies wordt het medicijn vaak gecombineerd met Anadrol of Dianabol . Atleten in de droge fase die streven naar drogere, gedefinieerde spieren gebruiken het met Trenbolone , Anavar , Winstrol en Masteron .

Bijwerkingen

In de regel zijn er geen significante bijwerkingen bij normale doses, maar er kunnen nog steeds minimale bijwerkingen worden opgemerkt. Dit komt omdat wanneer er te veel androgeen is, het lichaam dit probeert in evenwicht te brengen met oestrogeen (het vrouwelijke hormoon), en te veel oestrogeen kan leiden tot de ontwikkeling van vrouwelijke secundaire geslachtskenmerken zoals gynaecomastie, waterretentie en vetophoping. . Om alle negativiteit van de inname te verminderen, wordt aanbevolen om na de kuur anti-oestrogenen zoals Clomid te nemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Testocyp (Alpha Pharma)” te beoordelen