Anavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online Steroide ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online Steroider ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma esteroides. Online esteroides ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma  Steroidit. Steroidien verkkokauppaAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Online Stéroïdes ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Negozio online di steroidiAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids ShopAnavar 50 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online Steroids Shop
Anavar 50 (Dragon Pharma)

$234.00

Anavar 50 (Dragon Pharma)

$234.00

Manufacturer: Dragon Pharma Category: Oral Substance: Oxandrolone (Anavar) Package: 50mg (100 pills)

 

Anavar 50 (Oxandrolone) er et unikt steroid med høy anabol effekt og lave androgene indikasjoner. Den har en halveringstid på ca 10 timer. Hovedbruksområdet er sport. Brukes i tung friidrett og for å oppnå de beste resultatene i idrettskonkurranser. Det er med på å gjøre musklene sterkere og gi ordentlig energi til kroppen, noe som er veldig viktig for noen typer sport, men innenfor rammen av utførelsen av en idrettsutøver får det dem ikke til å gå opp i vekt. Medisinen ble introdusert på 60-tallet av forrige århundre. Det har blitt brukt til å behandle HIV-infeksjon og andre forstyrrelser i immunsystemet. Det forbedrer regenereringen av hud og vev. Det tillater reduksjon av fedme hos personer med diabetes. Det brukes til å behandle anemi og andre lidelser i kroppen. Forskjellen mellom dette steroidet i sammensetningen – karbonatomet er erstattet av et oksygenatom i den andre posisjonen, noe som gjør at det kan redusere bivirkningene og sørge for at produktet er trygt.

Anavar 50 i Kroppsbygging

Anavar brukes av idrettsutøvere under tørkeprosessen, noe som reduserer returen og styrker muskler og ledd. Det er også essensielt i hvileperioden for sterke steroidpreparater og til hovedkonkurranser. Medisinen passer for nybegynnere og kroppsbyggere samt idrettsutøvere med en langvarig idrettskarriere med legemidler. De brukes ikke bare for å styrke muskelmassen, men mange bruker stoffet blant andre steroider for å redusere ryggsmerter og forbedre muskelmassen. Det hjelper å opprettholde kroppsformen før store konkurranser. Den har også kort tid i blodet for påvisning. Steroidet av denne typen har anti-katabolske egenskaper. Musklene etter langvarig trening restituerer seg raskt. Den har en lav terskel for androgen aktivitet. Av denne grunn brukes den til nybegynnere og kvinner. Det renser kroppen for overflødig vann og fett. Dette lar deg igjen akkumulere muskelvolumer av kvalitetsdefinisjon.

Sykluser og doser av medisinen

Dosen av Anavar 50 velges individuelt for hver utøver. Mengden milligram vil avhenge av kroppens vekt og kjemiske toleranse. Kroniske sykdommer og allergiske reaksjoner vurderes også når du planlegger en syklus. Begynn å ta stoffet med 10 mg daglig, og øke dosen gradvis til 40 mg. For profesjonelle idrettsutøvere kan dosen økes til 80 mg. Ta steroidene flere ganger om dagen for å opprettholde et stabilt nivå av hormoner i kroppen din. Kursens varighet er 6 uker. Når du er ferdig, vil du trenge andre medisiner for å gjenopprette de naturlige hormonene i kroppen din (behandling etter syklus). Styrking av invloed av steroidet vil bidra til å opprettholde kostholdet ditt og konstant sportsinnsats. For at effekten skal bli sterkere og musklene mer effektive, kan du ta andre medisiner som Sustanon eller Testosteron.

Uønsket effekt på kroppen

Anavar 50 har ikke en negativ effekt på kroppen. Den milde effekten eliminerer en rekke bivirkninger. Du vil bare støte på problemer hvis du øker dosen betydelig og eller øker den anbefalte kursvarigheten. I dette tilfellet kan du oppleve symptomer som:

  • Økning i blodtrykk;
  • Hodepine;
  • Magesmerter og tarmlidelser;
  • Kvalme og oppkast;
  • Reduksjon av ereksjon og libido.

Som diskutert er disse bivirkningene sjeldne og oppstår vanligvis bare når doseringen eller varigheten av stoffet overskrides eller misbrukes. Hvis alle anbefalingene følges, vil ikke idrettsutøvere oppleve noen av disse bivirkningene.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Anavar 50 (Dragon Pharma)” te beoordelen