Buy Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma StéroïdesBuy Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma Steroids
Oxanabol (Alpha Pharma)

$98.00

Oxanabol (Alpha Pharma)

$98.00

Fabrikant: Alpha Pharma Categorie: Oraal Substantie: Oxandrolon (Anavar) Pakket: 10mg (50 pillen)

SKU: 554 Categorieën: , Tag:

Oxanabol (Alpha Pharma) bevat de werkzame stof Oxandrolon. De indicatoren van anabole en androgene activiteit in vergelijking met testosteron zijn respectievelijk 400/25 procent. Het medicijn begint onmiddellijk na het aanbrengen te werken, maar het effect op het lichaam duurt niet langer dan 12 uur. Dit feit suggereert dat u de steroïde dagelijks moet innemen. Oxandrolon is gemaakt om medische problemen op te lossen, maar atleten vestigden er al snel de aandacht op, met name vertegenwoordigers van atletiek. Voor het eerst op de markt verscheen het medicijn halverwege de jaren zestig en heette toen Anavar.

Effecten van Anavar

Oxandrolon versnelt de anabole reacties aanzienlijk, terwijl het katabolische processen onderdrukt. Met zijn hulp kunt u fysieke parameters verhogen en overtollig vet kwijtraken. Oxandrolon is ook in staat om de productie van endogeen groeihormoon te verhogen, wat een positief effect heeft op de anabole achtergrond in het lichaam.

Omdat Oxandrolon de hypertrofieprocessen enigszins verhoogt, is het geen ideale keuze voor massa-winnende cycli. Als je het echter in de juiste combinaties met verschillende AAS tegenkomt, kun je een verhoging van de kwaliteit van massa bereiken.

Doseringen en cycli

Het medicijn kan worden aanbevolen voor alle atleten, inclusief vrouwen. Zoals bij elke AAS, moeten de doseringen van Anavar op individuele basis worden gekozen. Aanbevolen dagelijkse doseringen variëren van 20 mg tot 80 mg. Hun toename zal alleen maar leiden tot een verhoogd risico op bijwerkingen.

We raden aan om zes tot tien weken cursussen te geven met Anavar. Zoals hierboven vermeld, moet de anabole vanwege de korte halfwaardetijd dagelijks worden geconsumeerd. Voor herstellende therapie kunt u Tamoxifen, Clomid of Toremifene gebruiken. Omdat het medicijn geen interactie heeft met het aromatase-enzym, heb je Gonadotropine niet nodig als je het solo ontmoet.

Er zijn veel effectieve combinaties van Oxandrolon met andere AAS om u te helpen de best mogelijke resultaten te krijgen. Onder de beste bundels is het vermeldenswaard Oxandrolon + Turinabol, Oxandrolon + Clenbuterol, Oxandrolon + Stanozolol, Methenolone, enz. Meer gedetailleerde informatie over gecombineerde cursussen met Anavar kan worden verkregen bij onze klantenservice.

Bijwerkingen

Oxandrolon verstoort de leverfunctie niet en minimaal Doseren leidt niet tot bijwerkingen. Oxandrolon heeft geen aromatisering, daarom zijn er, wanneer het wordt bereikt, geen nevenreacties van oestrogene aard. Het kan de aanmaak van natuurlijk testosteron enigszins verminderen en bij ernstige overdosering kan het astrofysica in de teelballen veroorzaken. Als u de aanbevelingen voor opname opvolgt, wordt het risico op bijwerkingen verminderd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oxanabol (Alpha Pharma)” te beoordelen