N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.N-Lone-100 (Maxtreme) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
N-Lone-100 (Maxtreme)

$51.00

N-Lone-100 (Maxtreme)

$51.00

Fabrikant: Maxtreme Categorie: Injecteerbare stof: Nandrolonfenylpropionaat (NPP) Verpakking: 10 ampullen (100 mg/ml)

N-LONE-100 er den kunstige formen for hormonet Nandrolone Decanoate som er tilgjengelig i injiserbar form. Den er produsert av Maxtremepharma.

N-LONE-100 brukes til å behandle pasienter som lider av anemi, nyresvikt og for å håndtere anemi som oppstår på grunn av nyreproblemer. Det brukes også til å behandle andre problemer. Det øker veksten av visse vev og har vist seg å øke antallet røde blodlegemer i kroppen og gjøre blodet svært oksygenert.

I N-LONE-100 er det en dekanoatester festet som sikkert frigjør nandrolonhormonet i kroppen når det kommer inn i kroppen gjennom injeksjon. å ta to injeksjoner i løpet av en uke er ganske rikelig for å opprettholde forbindelsens nivå i blodstrømmen. Hvis du regelmessig må gjennomgå en test, bør du ikke spise N-LONE-100. Personer som leter etter steroidet med kortest halveringstid og de som forlater kroppen veldig raskt, bør prøve Deca 250. Du bør aldri ta høyere doser av N-LONE-100 på grunn av potensielle negative effekter. rapporter har antydet at N-LONE-100 er enormt effektiv og effektiv både når det gjelder skjæring og bulking. kombinasjon av N-LONE-100 med testosteron er best for bulking syklus og stabling med Deca eller winstrol er ideell for kutte syklus.

Hvis du opplever følsomhet med steroider, kan du ta Dostinex eller Cabaser for å unngå disse problemene.

Bivirkninger

På grunn av forbindelsens evne til å aromatisere til østrogen, bør du ikke ta den alene, ellers vil du oppleve østrogene bivirkninger som gynekomasti og væskeretensjon. Anti-østrogener som Letrozol eller Clomid kan gjøre det nødvendige arbeidet. Det er noen andre androgene bivirkninger også forbundet med høyere doser er fet hud, akne på flere kroppsdeler og aggressiv oppførsel. Det avslutter også den naturlige testosteronproduksjonen, så behandling etter syklus er nødvendig.

Dose

Den anbefalte og sikre dosen van N-LONE-100 for menn er 350 mg til 550 mg i en uke, og syklusvarigheten må være mellom 8 og 12 uker. Den foreslåtte dosen for kvinner er 50 til 100 mg per uke.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “N-Lone-100 (Maxtreme)” te beoordelen