Clen-Max (Maxtreme Pharma) - Clenbuterol Steroids OnlineClen-Max (Maxtreme Pharma) - Clenbuterol Steroide OnlineClen-Max (Maxtreme Pharma) - Clenbuterol Steroider OnlineClen-Max (Maxtreme Pharma) - Clenbuterol esteroides en líneaClen-Max (Maxtreme Pharma) - Clenbuterol Steroidit verkossaClen-Max (Maxtreme Pharma) - Clenbuterol Stéroïdes OnlineClen-Max (Maxtreme Pharma) - Clenbuterol Steroids OnlineClen-Max (Maxtreme Pharma) - Clenbuterol Steroids OnlineClen-Max (Maxtreme Pharma) - Clenbuterol Steroids OnlineClen-Max (Maxtreme Pharma) - Clenbuterol Steroids Online
Clen-Max (Maxtreme)

$39.00

Clen-Max (Maxtreme)

$39.00

Fabrikant: Maxtreme
Categorie: Gewichtsverlies
Stof: Clenbuterolhydrochloride (Clen)
Pakket: 40mcg (100 pillen)

Clen-Max bevat de werkzame stof van Clenbuterol Hydrochloride. In dit geneesmiddel wordt deze stof gebruikt voor de therapeutische correctie van allergische reacties. Dit geneesmiddel beïnvloedt de b2-adrenerge receptoren. Het belangrijkste biologische effect is versnelling van metabolische processen. Door het gebruik van dit medicijn kan de gebruiker zijn trainingsintensiteit met gemiddeld 15% verhogen. Clenbuterol remt ook metabolieten, zodat het spierweefsel niet instort. Daarnaast stimuleert deze stof het liposuctieproces. Dit geneesmiddel voor farmacologische werking is adrenomimic. Het bindt zich aan adrenoreceptoren, waarna biologische reacties worden overwogen: het geïntegreerde zenuwstelsel wordt geactiveerd en de lipolyse begint. Bij de aanbevolen dosis verhoogt Clenbuterol de concentratie van hormonen die het liposuctieproces activeren: noradrenaline en adrenaline. Clenbuterol kan ook enkele ongewenste reacties hebben, waaronder de volgende:

  • Hoofdpijn;
  • Overdreven nervositeit
  • Verhoogde bloeddruk

Bijwerkingen treden vaker op bij de start van het geneesmiddel, maar geleidelijk. Ze worden ook behandeld met ketotifen.

Cycli van Clenbuterol

Dit geneesmiddel kan worden ingenomen door mannen en vrouwen die actief aan sport doen. De beste dosering is:

  • Mannen: 100-120 microgram per dag;
  • Vrouwen: 80 tot 100 microgram per dag.

Er zijn een aantal dingen waarmee u rekening moet houden bij het uitvoeren van een cursus van Clen-Max. We raden een cursus van twee weken aan; daarna heb je ook een pauze van twee weken nodig. Dit is handig omdat de receptoren “wennen” aan de activiteit van de werkzame stof en de effectiviteit ervan aanzienlijk wordt verminderd. De dosering dient te worden gestart met lage doses, van 20 tot 40 microgram per dag, geleidelijk binnen 7 dagen, te verhogen tot een continue dosis van 100 microgram. Er is ook een techniek waarbij de atleet het medicijn twee dagen inneemt, maar daarna twee dagen niet, maar deze methode wordt zelden gebruikt.

Combinaties met andere medicijnen

Een goede combinatie is het gebruik van Clenbuterol met 1-2 mg Ketotifen.

Dit helpt de kans op ongewenste reacties te verkleinen. Bovendien schept Ketotifen voorwaarden om de gevoeligheid van de adrenoreceptoren voor de werkzame stof in Clenbuterol te herstellen. Het wordt aanbevolen om dit geneesmiddel ’s ochtends in te nemen, omdat te late toediening slapeloosheid kan veroorzaken. Als een grotere dosis van Clenbuterol wordt gebruikt, verdeel de dosis dan over twee keer per dag: ’s ochtends en na het avondeten. Ketotifen moet bij gelijktijdige toediening ’s nachts worden toegediend. Experimentele gegevens stellen ons in staat om te bevestigen dat Clenbuterol in combinatie met anabole steroïden meer uitgesproken effecten geeft. De Effecten zijn geconsolideerd, hoewel uw dieet correct moet zijn voor de cursus. Je voeding moet voldoende eiwitten bevatten.

Recensies van klanten van Clen-Max

Professionele bodybuilders en atleten noemen dit medicijn een effectieve manier om gewichtsverlies en een droog lichaam te bevorderen. Deze tool is bijzonder populair geworden bij vrouwelijke atleten. Het is belangrijk op te merken dat Clen door Maxtreme Pharma wordt gekenmerkt door het minimale aantal nadelige bijwerkingen. Het gebruik ervan is veilig als u de aanbevolen doses voor de cursus volgt. Atleten behalen voldoende snelle resultaten van het medicijn Clen-Max in het geval van activering van gewichtsverlies en snijden. In dit geval gaat het volume van het spierstelsel niet verloren, wat een onbetwistbaar voordeel is van dit medicijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Clen-Max (Maxtreme)” te beoordelen