Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Primoprime (Eminence Labs) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Primoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Primoprime (Eminence Labs)

$96.00

Primoprime (Eminence Labs)

$96.00

Fabrikant: Eminence Labs Categorie: Injecteerbare stof: Methenolone-acetaat (Primobolan) Verpakking: 10 ampullen (100 mg/ml)

PrimoPrime er produsert av Eminence Labs og det er merkenavnet for hormon methenolone enanthate. Enanthatesteren festet til den har evnen til å øke dens aktive halveringstid i kroppen. på grunn av at den forblir aktiv i kroppen over lengre tid. Den lengre halveringstiden gjør at du bare kan ta 2 til 3 injeksjoner i løpet av en uke. Esterne som er festet til alle forbindelser har direkte innvirkning på halveringstiden til forbindelsen. Effektiviteten til forbindelsen forblir upåvirket.

Kroppsbyggere og idrettsutøvere bruker PrimoPrime veldig ofte. Den brukes mest i skjæresyklusen. Det er fordi den har evnen til å bygge muskelmasse, redusere kroppsfettet og øke den generelle kroppsstyrken. Nøkkelfaktoren som bidrar til effektiviteten til denne forbindelsen er at du må gjennomgå trening og spise sunt og riktig. Uten disse tingene vil du ikke kunne oppnå ønsket resultat.

Rapporter har antydet at forbindelsen, etter å ha kommet inn i kroppen, ikke omdannes til østrogener. Nå er det en stor fordel fordi dette betyr at det ikke vil være noe østrogen i kroppen, slik at du ikke trenger å oppleve alle de østrogene bivirkningene som vannmedroxiprogesterona-retensjon og gynekomasti. Ved gynekomasti begynner brukerne å utvikle bryster som kvinner, noe som er veldig vanskelig. Det eliminerer ikke helt produksjonen av naturlig hormon testosteron i kroppen. Dette er en stor fordel, med tanke på det faktum at testosteron er ansvarlig for nesten alle nøkkelfunksjonene i kroppen. Hvis du ønsker å øke effektiviteten til PrimoPrime, kan du stable den med en hvilken som helst syklus av Stanozolol eller oxandrolone.

Bivirkninger

Det er noen uberegnelige og ubetydelige bivirkninger forbundet med methenolone enanthate. Du kan oppleve androgene bivirkninger som akselerert tempo i voksende kropps- og ansiktshår, fet hud, akne og begrenset skallethet hos menn.

Dose

Den godartede og ekstremt vanlige dosen av PrimoPrime er 350 mg til 600 mg per uke og standard syklusvarighet er 8 til 12 uker. Den foreslåtte doseringen for kvinner er 50 mg til 100 mg i en uke.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Primoprime (Eminence Labs)” te beoordelen