Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Parabolan 100 (Dragon Pharma)

$114.00

Parabolan 100 (Dragon Pharma)

$114.00

Fabrikant: Dragon Pharma Categorie: Injecteerbare stof: Trenbolonhexahydrobenzylcarbonaat Verpakking: 10ml flacon (100mg/ml)

Parabolan 100  is een injecteerbare vorm van de stof  Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate  en wordt geproduceerd door het farmaceutische bedrijf Dragon Pharma . Het is een extreem krachtige anabole en androgene steroïde. Zowel de anabole als androgene activiteiten van dit product zijn 5 keer hoger dan die van testosteron.

parabolische effecten

Parabolan is een ideale keuze voor die personen die zowel spiermassa als kracht willen vergroten. Het heeft bijna hetzelfde anabole effect als andere vulstoffen zoals Dianabol of Testosteron. Het enige verschil tussen medicijnen en andere steroïden is dat Parabolan niet wordt omgezet in oestrogeen. Dit is een geweldige kwaliteit omdat het ernstige oestrogene bijwerkingen zoals gynaecomastie en het vasthouden van water in het lichaam voorkomt. Gebruikers kunnen een zeer gescheurde en strakke lichaamsbouw krijgen zonder waterretentie. Als u milde oestrogene steroïden gebruikt, zullen ze een lagere spiergroei bevorderen. Dit is niet het geval met Parabolan 100. Het stimuleert een enorme spiergroei en kracht zonder oestrogene bijwerkingen. Het bevordert ook het vetreductieproces en verhoogt het stofwisselingsproces, waardoor het vet in een versneld tempo wordt verbrand en omgezet in energie. Als u de juiste doses Parabolan 100 neemt, hoeft u geen anti-oestrogenen te nemen .

Dosisgidsen

De aanbevolen en normale dosis van deze steroïde is 150-250 mg per week. Hoge gebruiksfrequentie, zoals bij korte esters, is door de werkingsduur van ca. Twee weken. Om de maximale en stabiele concentratie van de stof te behouden, worden 1-3 toepassingen per week uitgevoerd. Het gebruik van Parabolan is meestal langdurig, dus de aanbevolen cyclusduur is gemiddeld 6 tot 10 weken. Soms verlengen gebruikers de cyclusduur tot 16 weken, hoewel dit het risico op bijwerkingen kan vergroten.

Gecombineerde cycli

De Parabolan-cursus wordt vaak gecombineerd, maar de steroïde is krachtig genoeg om in een solocyclus te worden uitgevoerd met uitstekende resultaten in spieraanwinst, prestaties en kracht. Trenbolon is een effectieve anabole in combinatie. Het wordt perfect gecombineerd met Testosteron, Stanozolol , Methandrostenolone, Methenolone , Boldenone , Turinabol en andere analogen, afhankelijk van taken, ervaring en lichaamstolerantie.

Bijwerkingen

Parabolan 100 is relatief krachtiger dan testosteron en het effect van Parabolan is bijna drie keer zo groot als dat van testosteron. Daarom zijn er ook enkele krachtige androgene bijwerkingen. Deze bijwerkingen zijn onder meer agressieve aard, haaruitval en acne. Omdat het androgene effect hoger is, is het zeer riskant voor vrouwen. Vrouwen hebben een zeer hoge kans om het virilisatie-effect te ervaren, dus ze zouden dit medicijn idealiter moeten vermijden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Parabolan 100 (Dragon Pharma)” te beoordelen