Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Propionat 100 (Dragon Pharma)

$47.00

Propionat 100 (Dragon Pharma)

$47.00

Fabrikant: Dragon Pharma Categorie: Injecteerbare stof: Testosteronpropionaat Verpakking: 10 ampullen (100 mg/ml)

Propionaat 100 is de op olie gebaseerde injecteerbare vorm van het anabole steroïde testosteronpropionaat . Het komt onder verschillende namen zoals Testoxyl, Testosterona, Testodex, Propionaat, Prop, Test Prop , TestP, Propionaat, Testoprogen, Testpronate, Viro-Prop, TestoRapid , Propioplex, Testos-P, TestoPro, Propitrex, Virormone, Anatest, Testoviron , Testovis, Viromone.

Testosteron is het mannelijke hormoon dat in het mannelijk lichaam wordt aangetroffen. Het wordt van nature geproduceerd in de testikels. Testosteronhormoon is verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van alle mannelijke genitaliën en kenmerken. Groei van spieren, groei van penis, testikels, geslachtsdrift en andere primaire functies van het lichaam worden uitgevoerd vanwege het testosteron. Het heeft ook een significante invloed op de puberteit bij mannen.

Testosteronpropionaat is de synthetische versie van het mannelijke geslachtshormoon testosteron met daaraan gekoppelde propionaatesters . De propionaatester is de belangrijkste reden waarom de halfwaardetijd van testosteron kort is. Het blijft 1-2 dagen in het lichaam. U moet dus elke dag of om de andere dag regelmatig injecties nemen. Omdat het aromatiseert tot oestrogeen, kunt u ook oestrogene bijwerkingen ervaren. Deze bijwerkingen zijn mild en verdwijnen na het staken van het gebruik van propionaat 100.

Effecten

Propionaat 100 is zeer effectief voor het verbranden van vet, het opbouwen van spiermassa, het afweren van hartaandoeningen, het verhogen van het libido en de energie. Alle mannelijke geslachtsdelen zijn verantwoordelijk voor het niveau van testosteron in het lichaam. Als de testosteronspiegel lager is dan kunt u last krijgen van impotentie, erectiestoornissen en andere ernstige ziekten. Propionaat 100 is zeer effectief in het herstellen van het niveau van testosteron in het lichaam.

Omdat testosteron zich zeer goed bindt aan androgeenreceptoren, kan het daarom enorme spieren opbouwen en de kracht aanzienlijk vergroten. Het verhoogt ook het vetverliesproces.

Bijwerkingen

Oestrogene bijwerkingen geassocieerd met testosteronpropionaat zijn waterretentie en gynaecomastie. Er zijn enkele andere bijwerkingen die ook een hogere bloeddruk en een hoger cholesterolgehalte omvatten. Arimidex of letrozol moeten worden ingenomen om de oestrogene bijwerkingen te voorkomen.

Dosis

Doseringen 400 mg tot 600 mg per week

Cyclusduur 8-12 weken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Propionat 100 (Dragon Pharma)” te beoordelen