Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Testobolin (fiale) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma)

$59.00

Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma)

$59.00

Fabrikant: Alpha Pharma Categorie: Injecteerbare stof: Testosteron ENANTAAT Verpakking: 10 ampullen (250 mg/ml)

SKU: 575 Categorieën: , Tag:

Testobolin is een kwaliteitsgeneesmiddel op basis van het actieve ingrediënt Testosteron in veresterde vorm met de lange ester Enanthate eraan vast. Deze vorm van testosteron is het meest populair in de bodybuildingwereld, omdat het een lange periode van effect heeft, een hoge efficiëntie in termen van het verkrijgen van massa en kracht, evenals een grote bruikbaarheid en winstgevendheid tijdens de cursus, vanwege het feit dat het medicijn doet het. vereist geen frequente toediening en voor Testosteron Enanthate is de prijs meestal een orde van grootte lager dan bij andere steroïden.

Testosteron Enanthate is een krachtige steroïde met een hoge androgene activiteit en werkingsduur. Het gebruik van dit medicijn verrijkt de atleet met de gunstige eigenschappen van endogeen testosteron, normaliseert de stikstofbalans, verhoogt de eetlust, ontwikkelt primaire geslachtskenmerken, stimuleert actief libido, seksuele activiteit, enz.

Effect en actie

Testosteron Enanthate wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, oorspronkelijk werd het medicijn in de geneeskunde gebruikt om seksuele disfunctie te behandelen, spermatogenese te stimuleren en andere aandoeningen in het voortplantingssysteem bij mannen te behandelen. Momenteel zijn atleten de belangrijkste doelgroep voor gebruikers van testosteron. Dit komt door een aantal voordelen en de effectiviteit die deze steroïde heeft. Bij bodybuilding wordt Testosteron Enanthate gewaardeerd om zijn vermogen om grote hoeveelheden spiermassa op te bouwenin een korte tijd. Gemiddeld kan een atleet over een periode van 5 weken tot 15 kg schone spiermassa aankomen met minimale waterretentie, in sommige gevallen zelfs meer. Enanthate heeft een gelijke relatie tussen anabole en androgene eigenschappen, daarom ontwikkelen zich als gevolg van inname zowel externe indicatoren van spieren als fysiek in een versneld tempo.

Algemene ontvangstresultaten

– Snelle ontwikkeling van spiermassa tot 15 kg in één cursus;

– Aanzienlijke toename van de kosten van energie en stroomindicatoren;

– Stimulatie van libido en seksuele activiteit;

– Versterken van de botstructuur in het lichaam;

– Normaliseert de stikstofbalans en spiereiwit- en zuurstoftoevoer;

– Kan helpen bij het verbranden van vet bij normale doses.

 

Toepassingsmethoden:

Een cursus Testosteron Enanthate wordt meestal gebruikt tijdens perioden van massale winst en krachtontwikkeling. De ontvangst gebeurt vaak alleen (solo), maar in combinatie met andere medicijnen zoals Deca Durabolin , die ook op onze website te koop is, kunnen de resultaten van zijn cyclus met ongeveer 4 keer toenemen.

Aanbevolen doses voor een gemiddelde atleet zijn 250-500 mg per week. Injecties mogen uitsluitend worden gedaan in een dikke laag spieren (deltoïdeus, dijbeen, billen). Meer ervaren atleten kunnen doses tot 1000 mg per week nemen, maar het is belangrijk om te begrijpen dat dergelijke doses bijwerkingen kunnen stimuleren.

Vanwege de lange halfwaardetijd wordt Enanthate gebruikt bij lange kuren van gewichtstoename, dus de beste oplossing zou zijn om het te combineren met korterwerkende medicijnen. Het is raadzaam om een ​​testosteronkuur te combineren met Dianabol , wat nuttig zal zijn voor het ontwikkelen van spiermassa.

Bijwerkingen

In zeldzame gevallen en bij te hoge doses kunnen de volgende bijwerkingen optreden:

– een verlaging van het hCG-gehalte

– tijdelijke testiculaire atrofie

Vermindering van het aantal zaadcellen

– vergroting van de prostaatklier

– Gynaecomastie (voor eliminatie wordt aanbevolen om Clomid na de kuur in te nemen)

– puistjes

Vanwege het feit dat testosteron een hoge androgeenindex heeft, vergroot dit de kans op het aromatiseren van androgenen tot oestrogeen, wat op zijn beurt kan leiden tot ongewenste reacties zoals gynaecomastie en vochtretentie. Het rollback-fenomeen kan ook na de cursus aanwezig zijn, omdat een deel van het gewicht dat omhoog gaat uit vloeistof zal bestaan. Om het terugrollende fenomeen te verminderen en uw spieren te beschermen tegen vernietiging, wordt aanbevolen om Clenbuterol te kopen en het in kleine doses in te nemen, tijdens en na de kuur. Clenbuterol werkt als een anti-katabole en vetverbrander, waardoor Testosteron Enanthate wordt gestimuleerd om alleen pure droge massa te krijgen.

Bij steroidentekopen.com kunt u testosteron ENANTAAT van hoge kwaliteit van Alpha Pharma en alle andere hierboven genoemde geneesmiddelen in onze online winkel kopen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Testobolin (ampoules) (Alpha Pharma)” te beoordelen