Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) till salu - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Tamoxiver (Vermodje) til salg - Alpha Pharma Steroider. Online salg af lovlige steroider.Tamoxiver (Vermodje) en venta - Alpha Pharma esteroides. Ventas en línea de esteroides legales.Tamoxiver (Vermodje) Myytävänä - Alpha Pharma  Steroidit. Laillisten steroidien online-myynti.Tamoxiver (Vermodje) à vendre - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.
Tamoxiver (Vermodje)

$19.00

Uitverkocht

Tamoxiver (Vermodje)

$19.00

Fabrikant: Vermodje Categorie: Anti-oestrogenen Stof: Tamoxifencitraat (Nolvadex) Verpakking: 20mg 25 pillen

Out of stock

Tamoxiver (Tamoxifen) brukes av idrettsutøvere for å bekjempe høye nivåer av østradiol når de oppfyller AAS. Lær om egenskapene til stoffet og hvordan du bruker det.

Mekanismen for Tamoxiver-aktivitet er hemming av østrogenreseptorer. Tidligere var forskere overbevist om at Tamoxifen ikke hadde antiøstrogene egenskaper, men denne teorien ble motbevist i forskningssyklusen. På grunn av dette er stoffet mye brukt av idrettsutøvere. Dessuten bestemmes populariteten til preparatet i stor grad av den lave prisen på Tamoxiver. I butikken vår kan du alltid kjøpe Tamoxiver til en overkommelig pris.

Mange anabole har evnen til å samhandle med et spesifikt enzym kalt aromatase. Under dens påvirkning blir testosteron til østradiol, noe som fører til en økning i konsentrasjonen av sistnevnte. Dette er årsaken til manifestasjonen av et tilstrekkelig stort antall bivirkninger. Det er for å bekjempe dem Tamoxiver brukes.

Tamoxiver (Vermodje) Effekter

Det skal sies med en gang at Tamoxifen ikke er i stand til å stoppe omdannelsen av testosteron til kvinnelige hormoner. Dens handling er rettet mot å blokkere de tilsvarende reseptorene. Av denne grunn forhindrer ikke Tamoxifen aktiviteten til østradiol, men bremser den. Legg merke til hovedegenskapene til stoffet:

  • Øker de fysiske parametrene til idrettsutøvere.
  • Gir musklene dine ekstra definisjon, samtidig som den øker hardheten.
  • Kraftig antiøstrogen effekt på kroppen.
  • Den har fettforbrennende egenskaper.
  • Øker effektiviteten til leveren.

Bruk av Tamoxiver

Oftest brukes Tamoxifen under rehabiliteringsterapi. For å øke effektiviteten til PCT, anbefales det å bruke preparater fra aromatasehemmergruppen sammen med Tamoxifen. De fleste idrettsutøvere foretrekker å bruke Proviron.

Hvis du bruker tamoxifen i forbindelse med Proviron under rehabiliteringsterapi, bør du begynne å møte det i den siste uken av AAS-syklusen din og fortsette å gjøre dette i ytterligere 14 dager. Doseringen av stoffet er fra 10 til 20 milligram daglig bruk.

Hvis Tamoxiver skal brukes som det eneste stoffet, må du begynne å bruke det 14 dager etter kanselleringen av AAS. Varigheten av Tamoxifen-syklusen i dette tilfellet vil være fra 14 til 21 dager.

Tamoxiver (Vermodje) Anmeldelser

Hvis du leser Tamoxiver Anmeldelser nøye, vil du se at stoffet er et kraftig middel for å bekjempe østrogen. Idrettsutøvere rapporterer også fravær av side Effecten når de møtte dette stoffet. Selv om instruksjonen inneholder en ganske stor liste over negative fenomener som kan oppstå. Basert på praktisk erfaring, er det trygt å si at all side Effecten bare kan assosieres med feil bruk van Tamoxifen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tamoxiver (Vermodje)” te beoordelen