Induject-250 (vial) (Alpha Pharma) - Sustanon 250 Steroids OnlineInduject-250 (Fläschchen) (Alpha Pharma) - Sustanon 250 Steroide OnlineInduject-250 (hætteglas) (Alpha Pharma) - Sustanon 250 Steroider OnlineInduject-250 (vial) (Alpha Pharma) - Sustanon 250 esteroides en líneaInduject-250 (injektiopullo) (Alpha Pharma) - Sustanon 250 Steroidit verkossaInduject-250 (flacon) (Alpha Pharma) - Sustanon 250 Stéroïdes OnlineInduject-250 (ampulle) (Alpha Pharma) - Sustanon 250 Steroids OnlineInduject-250 (fiala) (Alpha Pharma) - Sustanon 250 Steroids OnlineInduject-250 (vial) (Alpha Pharma) - Sustanon 250 Steroids OnlineInduject-250 (vialampull) (Alpha Pharma) - Sustanon 250 Steroids Online
Induject-250 (flacon) (Alpha Pharma)

$59.00

Induject-250 (flacon) (Alpha Pharma)

$59.00

Fabrikant: Alpha Pharma Categorie: Injecteerbare stof: Sustanon 250 (Testosteron mix) Verpakking: 10ml flacon (250mg/ml)

Induject-250 is een flacon die de stof Sustanon 250 bevat. Het wordt vervaardigd door het bedrijf Alpha Pharma Healthcare. Het is een combinatie van 4 verschillende Testosteron-esters. Deze esters omvatten propionaat, fenylpropionaat, isocaproaat en decanoaat. Deze esters maken de Induject-250-steroïde zeer effectief en efficiënt. Het verbetert het stikstofretentieproces in het lichaam. Hierdoor worden extra hoeveelheden stikstof in de spieren vastgehouden en kunnen de spieren een grotere hoeveelheid eiwitten opnemen en er vervolgens volumineus uitzien. Induject-250 is een ideale keuze voor zowel bulk- als snijcycli. Het blijft voor een langere periode in het lichaam, waardoor het voor een lange tijd buitengewoon effectief is. U hoeft niet vaak injecties te nemen om het niveau in de bloedbaan stabiel te houden.

Effecten van Induject-250 door Alpha Pharma

Induject-250 van Alpha Pharma wordt gekenmerkt door vele, en vooral, verschillende positieve effecten:

  • Het product zorgt voor snelle gewichtstoename door versnelde eiwitsynthese en vochtretentie;
  • Stimuleert de eetlust;
  • Verhoogt het aantal rode bloedcellen, verbetert de bloedvorming;
  • Verhoogt het zuurstoftransport in het lichaam;
  • Een significante toename van spierkracht en uithoudingsvermogen;
  • Verhoogt het libido tijdens de cyclus;
  • Verbetert het humeur en de algehele vitaliteit van de atleet.

Aanbevelingen voor dosering

Induject-250 moet worden ingenomen in de dosering van 250 mg tot 1000 mg in een week. Ook bij lagere doseringen kunt u verbluffende resultaten behalen. De lengte van de cyclus moet 10-12 weken zijn.

Combinaties van Induject-250 met andere steroïden

Induject-250 kan worden gestapeld met bijna elke andere steroïde. De activiteiten van Induject-250 zijn vrij gelijkaardig aan de activiteiten van testosteron. Het stimuleert zowel spiergroei als vetverlies. Atleten en bodybuilders kunnen het in het bulkseizoen combineren met Deca DurabolinDianabolAnadrol en Trenbolone om het best mogelijke resultaat te krijgen. De spieruitbreidingen die met het gebruik van Induject-250 worden bereikt, zijn langdurige en hoogwaardige spieren.

Om de extreme resultaten in het snijseizoen te krijgen, kunt u Induject-250 combineren met Winstrol, EquipoiseAnavar of Trenbolone. Dieet is de belangrijkste factor om het gewenste resultaat te krijgen, zonder de juiste voeding kun je het gewenste resultaat niet bereiken.

Mogelijke bijwerkingen

Induject-250 heeft een analoge bijwerking van testosteron. Deze bijwerkingen zijn de ontwikkeling van borsten bij mannen en ook het vasthouden van water. De ontwikkeling van mannelijke borsten wordt gynaecomastie genoemd. Andere bijwerkingen zijn onder meer acne, vette huid, misselijkheid, diarree, agressief karakter, verminderd libido en haaruitvalprobleem. Om de oestrogeengerelateerde bijwerkingen te voorkomen, moet u Nolvadex of Clomid nemen. Induject-250 vernietigt ook de natuurlijke productie van testosteron in het lichaam. Dus om de natuurlijke productie van de steroïde te herstellen, moet u een postcyclustherapie ondergaan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Induject-250 (flacon) (Alpha Pharma)” te beoordelen