Buy Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingBesorgen Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingKøbe Oxydrolone Online by Alpha Pharma med verdensomspændende forsendelseComprar Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingOstaa Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingAcheter Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingBuy Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shippingcomprare Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide ShippingBuy Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shippingköpa Oxydrolone Online by Alpha Pharma with Wordlwide Shipping
Oxydrolone (Alpha Pharma)

$78.00

Oxydrolone (Alpha Pharma)

$78.00

Fabrikant: Alpha Pharma Categorie: Oraal Substantie: Oxymetholone (Anadrol) Pakket: 50 mg (50 pillen)

Oxydrolon is een van de krachtigste orale middelen. Deze steroïde is niet geneigd om in oestrogeen om te zetten, maar heeft zelf een oestrogeeneffect. De duur van het medicijn is 15 uur en de ontdekkingstijd tijdens de medicatie is maximaal twee maanden. Oxymetholone is geschikt voor gebruik tijdens de voorbereidingsperiode, maar professionele sporters is, vanwege mogelijke niet-competitieve testen, het gebruik van steroïden noodzakelijk op eigen risico.

hoe te nemen van de drug

Oxydrolon wordt gebruikt om spiermassa te krijgen. De aanbevolen duur van de cursus hiervoor is 4 tot 6 weken, bij een dosis van ongeveer 100 mg per dag. Op basis van de verandering in hormonale Effecten die optreden als gevolg van de toediening van Oxydrolon, is het het beste om de dagelijkse doses te verdelen in twee of zelfs drie doses. Het verhogen van doses van meer dan 100 milligram leidt niet tot significante verbetering van de resultaten, maar vergroot tegelijkertijd de kans op bijwerkingen. Als u dit geneesmiddel voor de eerste keer probeert, is het raadzaam uw dosis te beperken tot 50 milligram. Nadat de cursus is voltooid, moet PCT worden uitgevoerd, het belangrijkste doel is het herstel van de lichaamseigen testosteronproductie. Testosteronboosters of Tribulus kunnen deze taak aan. Het gebruik van Oxydrolone in combinatiecursussen omvat combinaties van Oxandrolon met Trenbolon en Primobolan. Om de kracht te vergroten, kunt u testosteron en stanozolol gebruiken. Het gaat niet om overdrijven met de dosis. Stanozolol in combinatie met Oxymetholone is een volledig schadelijk “duet”, dat kan leiden tot letsel (bijvoorbeeld beschadiging of breuk van de ligamenten).

Bijwerkingen van Oxymetholone:

  • Androgenisatie / virilisatie – talghuid, acne, haaruitval, gezichts- / lichaamshaar, seksuele en andere schendingen;
  • Oestrogeen- of progestageen-bijwerkingen – verminderde productie van natuurlijke testosteronniveaus, colitis,
  • vochtretentie, verhoogde druk;
  • Een toename van de vrouwelijke vetlaag;
  • De steroïde draagt ​​hepatotoxiciteit Effecten op de lever.
  • Daarom wordt meestal een relatief korte cursus gebruikt. De duur van de aanvraag is meestal beperkt tot 6-8 weken.

Opmerkingen & Recensies over Oxymetholone

Oxymetholone is en is al tientallen jaren een van de beste steroïden om snelle en opmerkelijke spiermassa te bereiken. Het is dus niet verwonderlijk dat kopers er overwegend positief over praten en praten over een succesvolle cursus met complimenten. Oxymetholone-atleten merken natuurlijk op dat dit niet de veiligste anabole steroïde is, maar volgens echt sportpersoneel is het risico het waard. Bovendien zijn de bijwerkingen eenvoudig te minimaliseren zonder grote gezondheidsproblemen. Opmerkingen over Oxydrolone beschrijven het als een krachtige steroïde, de kracht van actie is beter dan bijna elke analoog. Het is ook bijzonder effectief in samengestelde cursussen, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat niet alle steroïden veilig worden gecombineerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oxydrolone (Alpha Pharma)” te beoordelen