Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidit. Oikeudellisten steroidien verkkomyynti.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Primobolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Primobolan 100 (Dragon Pharma)

$112.00

Primobolan 100 (Dragon Pharma)

$112.00

Fabrikant: Dragon Pharma Categorie: Injecteerbare stof: Methenolone ENANTAAT (Primobolan depot) Verpakking: 10 ampullen (100 mg/ml)

Primobolan 100 wordt vervaardigd door Dragon Pharma en het is de merknaam voor het mannelijke hormoon methenolone enanthate . De enanthate-ester is verbonden met de methenolone-verbinding die het vermogen heeft om de actieve halfwaardetijd in het lichaam te verlengen. Daarom blijft het zeer lang actief en functioneert het in het lichaam. Door de verlengde halfwaardetijd kunt u slechts 2 of 3 injecties per week nemen. De esters die aan alle verbindingen zijn bevestigd, hebben alleen directe invloed op de halfwaardetijd van de verbinding. De effectiviteit van de verbinding blijft pretentieloos.

Veel bodybuilders en atleten ontmoeten Primobolan 100 het liefst heel vaak. Ze gebruiken het meestal in de snijcyclus. De belangrijkste reden hiervoor is dat het de mogelijkheid heeft om wat spiermassa van hoge kwaliteit op te bouwen, lichaamsvet te verminderen en de lichaamskracht te verbeteren. Het belangrijkste element dat bijdraagt ​​aan het nut van methenolone enanthaat is dat u een goede en intensieve training moet uitvoeren en goed en correct moet eten. Bij gebrek aan deze dingen zult u niet in staat zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Sommige eerdere rapporten en onderzoeken hebben aangetoond dat de verbinding, na toediening in het lichaam, niet wordt omgezet in oestrogenen. Dus dat is een enorm voordeel, want dit betekent dat er geen oestrogene activiteit in het lichaam zal zijn, zodat u niet door alle oestrogene bijwerkingen hoeft te gaan, zoals het vasthouden van water en de toestand van gynaecomastie. In de toestand van gynaecomastie ontwikkelen individuen borsten zoals vrouwen, die erg stroppy zijn. Methenolone Enanthate blokkeert de vorming van het natuurlijke hormoon testosteron in het lichaam niet volledig. Dit is een groot voordeel omdat testosteron verantwoordelijk is voor bijna alle hoofdtaken in het lichaam. Als u bereid bent om de effectiviteit van Primobolan 100 te verbeteren, kunt u het combineren met Stanozolol of oxandrolon.

Bijwerkingen

Er zijn enkele willekeurige en onbelangrijke bijwerkingen die verband houden met het gebruik van methenolone enanthate. Bij mannen kunt u androgene bijwerkingen krijgen, zoals een versnelde groei van lichaams- en gezichtshaar, een vette huid, acne en smalle stoppels.

Dosis

De zachte en uiterst veilige dosering van Primobolan 100 is 200 mg tot 400 mg per week en de gebruikelijke duur van de cyclus is 8 tot 12 weken. De aanbevolen dosering voor vrouwen is 50 mg tot 100 mg per week.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Primobolan 100 (Dragon Pharma)” te beoordelen