Buy Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma SteroideKøbe Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma SteroiderComprar Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma esteroidesOstaa Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma StéroïdesBuy Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidscomprare Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma SteroidsBuy Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidsköpa Masteron 200 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids
Masteron 200 (Dragon Pharma)

$97.00

Masteron 200 (Dragon Pharma)

$97.00

Manufacturer: Dragon Pharma Category: Injectable Substance: Drostanolone propionate (Masteron) Package: 10 ampoules (200mg/ml)

Masteron 200 er handelsnavnet for det injiserbare hormonet Drostanolone Enanthate som er utviklet av Dragon Pharma. Opprinnelig ble det utviklet som et anti-østrogen for å forhindre oppbygging av østrogen i kroppen. Oppbygging av østrogen i den mannlige kroppen forårsaker noen alvorlige problemer som gynekomasti og vannretensjon. Masteron ble også ansett som en svært effektiv terapeutisk medisin. Det er enormt effektivt for å behandle postmenopausale kvinner som har brystkreft. I det siste har det blitt enormt populært blant idrettsutøvere og kroppsbyggere som klippemiddel, derfor kan de bruke Masteron til å forberede seg til enhver konkurranse.

Masteron-effekter

Kroppens metabolisme økes kraftig av met Masteron, derfor kan brukere forbrenne store mengder fett fra kroppen. med riktige doser Masteron kan gjøre kroppen om til en fettforbrenningsmaskin, og du kan gå ned mye i vekt. Du må imidlertid følge et riktig kosthold for å gjøre Masteron mest effektivt. Reduksjon i fett fra kroppen, gjør at huden kan utvikle mager muskelmasse. Så ved hjelp av Masteron kan du oppnå en svært rippet, tonet og definert kroppsbygning. Det er hovedfaktoren som bidrar til populariteten til Masteron som et skjærende steroid.

Det er veldig mildt i bulking-sykluser og gevinster oppnådd i en bulking-syklus er små og svake, så du vil ikke få en enorm mengde muskelmasse og styrke på en bulking-syklus med Masteron.

Doser og sykluslengder

Den anbefalte og svært effektive dosen av Masteron for menn er 300 mg til 400 mg per uke, fordelt jevnt i 3 injeksjoner per uke. Varigheten av syklusen bør være 6 til 8 uker.

Bivirkninger

Masteron har ingen østrogene bivirkninger som gynekomasti eller vannretensjon. Imidlertid er det noen androgene bivirkninger forbundet med bruken av Masteron. Disse bivirkningene er fet hud, akne på flere kroppsdeler og ansikt, tap av hår og aggressivitet i naturen. Viriliseringseffekter er også veldig vanlige med Masteron, derfor bør kvinner unngå dette steroidet for kroppsbyggingsformål.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Masteron 200 (Dragon Pharma)” te beoordelen