Online Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol till salu | Top Injectable Alpha Pharma SteroideOnline Boldabol til salg | Top Injectable Alpha Pharma SteroiderOnline Boldabol en venta | Top Injectable Alpha Pharma esteroidesOnline Boldabol Myytävänä | Top Injectable Alpha Pharma  SteroiditOnline Boldabol à vendre | Top Injectable Alpha Pharma StéroïdesOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma Steroids
Boldabol (British Dragon)

$63.00

Uitverkocht

Boldabol (British Dragon)

$63.00

Manufacturer: British Dragon Category: Injectable Substance: Boldenone undecylenate (Equipose) Package: 10ml flacon (200 mg/ml)

Out of stock

Boldabol is een milde anabole steroïde met een lage androgene expressie, vervaardigd door het Thaise farmaceutische bedrijf British Dragon. Het wordt meestal gebruikt in combinatie met testosteron of andere androgenen tijdens spieropbouw. De werkzame stof, Boldenone Undecylenate of Equipoise zoals het gewoonlijk wordt genoemd, geeft de gebruiker een langzame maar stabiele en langdurige anabole werking.

Equipoise-effecten

In aanwezigheid van een volledige hoeveelheid eiwitten en calorieën in het dieet van de atleet, helpt Boldenone Undecylenate om spierweefsel op te bouwen, de katabolische processen te verminderen, de eetlust te vergroten, de bloedcirculatie in het lichaam te verbeteren, de spieren te vullen met zuurstof en het stikstofgehalte in het bloed te verhogen. Het is een zeer belangrijke factor bij het verkrijgen van spiermassa en kracht. Grote doses kunnen negatieve feedback op spermatogenese onderdrukken als gevolg van remming van FSH.

Op zichzelf bevat Bolt, zoals het in de sportwereld kort wordt genoemd, een zeer interessant feit. Het begint niet onmiddellijk te werken en het is vaak nodig om het te injecteren om de concentratie in het bloed te behouden, aangezien Boldenone Undecylenate een korte ester is en de duur ervan niet lang is. Het duurt lang voordat de effecten van Equipoise verschijnen, u zult een merkbaar effect zien na een week of zelfs anderhalve week nadat u ermee bent begonnen. Al deze nuances wekken een onaangename indruk. Dat interessante feit zegt dat dit medicijn meer plussen dan minnen heeft. Boldenone Undecylenate stopt niet met werken na het einde van de kuur, u zult meer dan een week een merkbaar effect voelen! De kwaliteit van de verzamelde spieren is indrukwekkend omdat Equipoise geen vocht vasthoudt in het lichaam. Bodybuilders vergelijken het vaak met Deca, alleen zonder bijwerkingen. Als uw wens kwaliteitsspieren is en u klaar bent om te wachten om verbluffende resultaten te krijgen, dan is Boldenone Undecylenate precies de steroïde voor u!

Boldenone Undecylenate Doserings- en cyclusadvies

De optimale dosis van Equipoise varieert van 200-600 mg per week. De wekelijkse dosis kan 3-4 keer worden verdeeld en regelmatig worden ingenomen. Het wordt aanbevolen om de twee dagen injecties te geven. De cursus kan tot 8 weken duren, daarna wordt aangeraden om een ​​pauze van 2 maanden te nemen.

In combinatie met andere ingrediënten zoals Testosteron Enanthate en Anadrol, doet Boldenone Undecylenate wonderen voor het opbouwen van sterke en massieve spieren.

Bijwerkingen

Na het innemen van Boldenone kunnen de testikels tijdelijk van grootte veranderen (testikelatrofie). Aan het einde van de cursus keren de testikels terug naar hun vorige staat, dit komt omdat tijdens de cursus de testikels sperma van slechte kwaliteit en in kleinere hoeveelheden produceren. Bij vrouwen kan Boldenone Undecylenate de omvang van de clitoris vergroten, het seksuele verlangen vergroten, gedrag veranderen, de stem grover maken of haargroei op ongebruikelijke plaatsen veroorzaken. Bovendien kan dit medicijn levertoxiciteit veroorzaken.

Periodiek is het nodig om de injectieplaats te veranderen, aangezien frequente injecties op dezelfde plaats het uiterlijk van een abces kunnen veroorzaken, in het geval van een abces, raden we aan contact op te nemen met een medische kliniek voor het raadplegen van een arts. Abcessen verdwijnen vaak zonder operatie.

U kunt Boldabol voor een lage prijs kopen op onze website in de VS.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boldabol (British Dragon)” te beoordelen