Buy Nandrorapid Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Nandrorapid Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Nandrorapid Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Nandrorapid Alpha Pharma Online - Alpha Pharma esteroidesOstaa Nandrorapid Alpha Pharma Online - Alpha Pharma  SteroiditAcheter Nandrorapid Alpha Pharma Online - Alpha Pharma StéroïdesBuy Nandrorapid Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Nandrorapid Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Nandrorapid Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Nandrorapid Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Steroids
Nandrorapid (Alpha Pharma)

77.40

Nandrorapid (Alpha Pharma)

77.40

Fabrikant: Alpha Pharma Categorie: Injecteerbare stof: Nandrolonfenylpropionaat (NPP) Verpakking: 10 ampullen (100 mg/ml)

NandroRapid is de naam van een product dat de werkzame stof Nandrolone Phenylpropionate (NPP) bevat en wordt geproduceerd door het farmaceutische bedrijf Alpha Pharma Healthcare. Het is een snelwerkende steroïde met een zeer korte halfwaardetijd. U moet het elke dag in het lichaam injecteren om het niveau van de steroïde in het bloed stabiel te houden. Door gebruik van de kortere ester die aan de compound is gehecht, verlaat deze het lichaam vrij snel. Dus de meeste atleten die dopingtests ondergaan, geven er de voorkeur aan deze steroïde te nemen zonder bang te zijn betrapt te worden.

Voor medische doeleinden kan het worden gebruikt om de ziekte te behandelen, zoals kanker, HIV, AIDS, borstkanker, osteoporose en een probleem met hoog katabolisme.

Eigenschappen en effecten

Het heeft een hoge anabole activiteit en de androgene activiteit is niet erg hoog. Je kunt grote spiergroei en kracht bereiken dankzij de krachtige anabole activiteit. Maar er is één nadeel van hoge anabole activiteit. Het transformeert zichzelf in oestrogeen nadat het het lichaam is binnengekomen.

De steroïde verbetert de eiwitsynthese en voorziet elke spiercel in grote hoeveelheden van eiwitvoeding. Het proces van eiwitregeneratie wordt dus vele malen versneld, waardoor de skeletspieren van de atleet met een zodanige snelheid worden ontwikkeld dat, volgens de geschatte statistieken, een atleet met NPP de resultaten van meerdere jaren in slechts een maand zal krijgen.

Doseren en cycluslengte

De meest voorkomende en veilige dosis van Nandrolon Phenylpropionate voor mannen is 400 mg tot 600 mg per week. De aanbevolen dosering voor vrouwen is 50 mg tot 100 mg per week. De aanbevolen cyclusduur is 8-12 weken.

Combinaties

Veel bodybuilders hebben gesuggereerd dat NPP zeer effectief kan zijn voor bulk- en snijcycli. Als u het als vulstof wilt gebruiken, moet u het stapelen met testosteron. Als u NPP als snijmiddel wilt gebruiken, moet u het stapelen met Winstrol of Deca Durabolin. Als u gevoelig bent voor steroïden en reacties krijgt nadat u steroïden hebt gebruikt, moet u het met Cabergoline stapelen.

Bijwerkingen

Omdat de anabole activiteit van NPP hoog is, kunt u oestrogene bijwerkingen krijgen. Deze bijwerkingen omvatten vochtretentie en gynaecomastie. Mannenborsten worden ontwikkeld bij gebruikers die gynaecomastie ervaren. Om oestrogene bijwerkingen te voorkomen, worden Clomid of Nolvadex sterk aanbevolen. Sommige androgene bijwerkingen kunnen ook optreden. Een vette huid, acne in het gezicht en agressieve aard zijn enkele veelvoorkomende en veel voorkomende androgene bijwerkingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nandrorapid (Alpha Pharma)” te beoordelen