Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareOsta Alpha Pharma Steroidit Online - Alpha Labs Steroidit TerveydenhuoltoalallaAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes HealthcareKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcareköpa Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider Healthcare

Voorgoed van gynaecomastie af!

Get Rid of Gynecomastia

Inhoudsopgave

  • Wat is gynaecomastie?
  • Waarom ontwikkelt gynaecomastie zich?
  • Symptomen van gynaecomastie
  • Hoe kunt u Gyno van steroïden behandelen?
  • Natuurlijke supplementen voor de behandeling van gyno
  • Conclusie en samenvatting

Bodybuilding is een enorme industrie en het lijkt alsof iedereen probeert het perfecte lichaam te bemachtigen. Hoewel er veel verschillende manieren zijn om dit doel te bereiken, is een van de meest populaire steroïden. Hoewel steroïden verbluffende resultaten kunnen opleveren, kunnen ze ook enkele ongewenste bijwerkingen veroorzaken, zoals gynaecomastie. In dit bericht zullen we bespreken hoe je van gyno af kunt komen van injecteerbare of orale steroïden. Blijf lezen voor meer informatie!

What is Gynecomastia?

Wat is gynaecomastie?

Gynaecomastie is de vergroting van borstweefsel bij mannen. Deze aandoening kan om verschillende redenen optreden en kan tijdelijk of permanent zijn. Soms wordt gynaecomastie veroorzaakt door hormonale schommelingen, terwijl het soms kan ontstaan ​​bij mensen met obesitas of een schildklieraandoening.

Vaak wordt gynaecomastie echter veroorzaakt of verergerd door misbruik van steroïden. Steroïden kunnen ervoor zorgen dat mannen overtollig oestrogeen in hun lichaam produceren, waardoor hun borstklieren opzwellen tot het punt dat ze op borsten lijken.

Waarom ontwikkelt zich gynaecomastie?

Steroïden kunnen om verschillende redenen gynaecomastie veroorzaken. Ten eerste bevatten steroïden een grote hoeveelheid oestrogeen. Dit oestrogeen wordt omgezet in testosteron zodra het het lichaam binnenkomt, maar niet alles wordt getransformeerd voordat het weer wordt uitgezonden. Omdat oestrogeen het vrouwelijke hormoon is, kan te veel oestrogeen bij mannen ervoor zorgen dat ze borsten ontwikkelen.

Ten tweede leidt het gebruik van steroïden tot overmatige prolactinespiegels in het lichaam. Prolactine is een eiwit dat essentieel is voor de melkproductie en ook helpt bij het reguleren van seksueel gedrag en andere functies. Hoewel dit niet zo vaak voorkomt als verhoogde oestrogeenspiegels, kan te veel prolactine ervoor zorgen dat mannen ook borsten ontwikkelen.

Symptomen van gynaecomastie

Hoewel deze aandoening meestal alleen de borsten aantast, kan het ook andere symptomen veroorzaken. Deze bijwerkingen omvatten:

  • Roodheid in de tepels van de tepels.
  • Uitbreiding van de tepelhoven.
  • Krimpen van testikels of groei van weefsel in uw scrotum.
  • Ongewenste haargroei op uw borst en rond uw tepelgebied.
  • Gevoelige of pijnlijke borsten.

How Can You Treat Gyno from Steroids?

Hoe kunt u Gyno van steroïden behandelen?

Gelukkig kun je gynaecomastie van steroïden behandelen met een paar eenvoudige behandelingen, waaronder veranderingen in het dieet en verschillende supplementen. Hier zijn een paar van de meest effectieve manieren om jezelf te ontdoen van mannelijke borsten:

 

  • Verlies gewicht

Verrassend genoeg is afvallen een van je beste opties om van gyno af te komen. Als u te zwaar bent, kan het afvallen van wat extra kilo’s ervoor zorgen dat de vetophopingen in uw borstgebied afnemen, waardoor uw borsten helemaal kunnen verdwijnen. Niet alleen dat, maar wat gewicht verliezen zal de oestrogeenspiegels verlagen en de testosteronniveaus verhogen, wat zou moeten leiden tot minder gynaecomastie in het algemeen. Als u slechts 10% van uw lichaamsgewicht verliest, kan uw oestrogeenniveau dalen. Dergelijke steroïde gebruikers die moeite hebben om af te vallen, kunnen Clenbuterol in hun cyclus opnemen voor extra ondersteuning bij vetreductie.

 

  • Neem een ​​pauze van steroïden

Stoppen met het gebruik van steroïden is een van de snelste manieren om van gyno af te komen van steroïden. Zodra u stopt met het nemen van steroïde hormonen, zouden de oestrogeenspiegels moeten dalen en de mannelijke hormoonspiegels weer normaal worden, wat de borstomvang zou moeten verminderen of elimineren. Door je lichaam een ​​pauze te geven van externe bronnen van hormonen, dwing je het om zijn eigen testosteron weer op natuurlijke wijze te produceren – hopelijk leidend tot een vermindering van mannelijke borsten.

 

  • Eet juist

Uw dieet kan ook een aanzienlijke invloed hebben op uw gezondheid en uiterlijk, inclusief hoe uw borstkas eruitziet na een tijdje met steroïden. Onderzoek toont aan dat het eten van gezond voedsel kan helpen de oestrogeenproductie te verminderen en de testosteronsynthese te verhogen. In deze studie bij dieren ontdekten ze dat fyto-oestrogenen (oestrogeenachtige verbindingen in planten) de hoeveelheid oestrogeenreceptoren in de borstklier verminderden, wat de proliferatie van borstcellen verminderde.

Je kunt fyto-oestrogenen consumeren via sojaproducten zoals tofu of edamame. Van bessen is ook aangetoond dat ze de oestrogeenspiegels verlagen en je zou meer appels, sinaasappels, aardbeien, bosbessen en perziken enz. kunnen eten. Kruiden zoals rozemarijn en salie kunnen ook helpen, omdat ze vol antioxidanten zitten. Dus ga je gang en geniet van wat gezond fruit en groenten terwijl je een pauze neemt van steroïden!

 

  • Neem supplementen

Er zijn ook veel supplementen die u kunt nemen om gynaecomastie, veroorzaakt door het gebruik van steroïden, te bestrijden. In wetenschappelijke studies is aangetoond dat vitamine E de oestrogeenspiegels verlaagt en vitamine C kan ook helpen bij anti-oestrogene effecten.

Visolie is een ander natuurlijk supplement dat u zou moeten overwegen, vooral als u te veel soja of ander voedsel consumeert dat de oestrogeenproductie kan verhogen. De omega-3-vetzuren die in visolie worden aangetroffen, verlagen effectief het risico op het ontwikkelen van bloedstolsels. Dit verkleint niet alleen je kans op een beroerte, maar het is ook goed om de oestrogeenspiegels laag te houden, wat je uiteindelijk zou moeten helpen om van mannenborsten af ​​te komen.

Anastrol Magnum Pharmaceuticals by steroidentekopen.com

Regelmatige gebruikers van steroïden hebben ontdekt dat het nemen van een type medicijn dat een aromataseremmer wordt genoemd, effectief is in het voorkomen van gyno tijdens het gebruik van steroïden. Deze geneesmiddelen worden gewoonlijk gebruikt voor de behandeling van borstkanker bij postmenopauzale vrouwen door hun oestrogeenspiegels te verlagen. Supplementen van dit type zijn onder andere anastrozol, letrozol en exemestaan.

Een andere vergelijkbare categorie geneesmiddelen zijn anti-oestrogenen, waaronder supplementen zoals Clomiphene Citrate (Clomid) en Tamoxifen Citrate (Nolvadex). Deze stoffen blokkeren effectief de werking en productie van oestrogeen om de symptomen van gyno bij mannen te verminderen.

 

  • Doe oefeningen die het oestrogeengehalte verlagen

Als je supplementen helemaal wilt vermijden, zal je oestrogeenspiegels ook snel verlagen als je gewoon vaker dan normaal traint. Onderzoek heeft bevestigd dat aerobe oefeningen verhoogde oestrogeenspiegels voorkomen, wat je uiteindelijk zal helpen om mannelijke borsten kwijt te raken.

Natural Supplements for Treating Gyno

Natuurlijke supplementen voor de behandeling van gyno

Naast een gezond voedingspatroon en vaker sporten, zijn er ook enkele andere natuurlijke supplementen die u kunt nemen om gynaecomastie te bestrijden. Hier zijn de meest effectieve ingrediënten die zouden moeten helpen bij het bestrijden van mannenborsten:

 

  • Groene thee extract

Groene thee staat bekend om zijn antioxiderende eigenschappen, maar het bevat ook verbindingen die ook helpen de oestrogeenspiegels te verlagen. Een van deze verbindingen wordt epigallocatechinegallaat (EGCG) genoemd, dat de productie van aromatase-enzymen remt. Dit kan de omzetting van testosteron in oestrogeen effectief blokkeren, waardoor de groei van mannelijke borsten wordt voorkomen.

 

  • Zink

Zink is een mineraal dat essentieel is in elk dieet omdat het op vele manieren zorgt voor een optimale gezondheid. Het is zelfs bewezen buitengewoon effectief te zijn in het verlagen van de oestrogeenspiegels. Een studie toonde aan dat wanneer zinksupplementen werden ingenomen, het de oestrogeenspiegels na slechts zes weken met 40% verlaagde! Dit is er een die u zou moeten overwegen toe te voegen aan uw dagelijkse regime.

 

  • Saw Palmetto-extract

Als je je ooit hebt afgevraagd waarom bodybuilders vaak zaagpalmetto gebruiken voor prostaatproblemen, dan is er hier veel meer dan op het eerste gezicht lijkt! Volgens studies kan Saw Palmetto helpen de oestrogeenspiegels te verlagen en tegelijkertijd de testosteronsynthese te verhogen. Dit maakt het een krachtige bondgenoot in de strijd tegen gynaecomastie en is in supplementvorm te vinden bij de meeste natuurvoedingswinkels.

 

  • Indool-3-Carbinol

Indol-3-carbinol (I3C) is een stof die voorkomt in kruisbloemige groenten zoals broccoli, bloemkool en kool. Het helpt de oestrogeenspiegels te verlagen door schadelijke vormen van oestrogeen om te zetten in minder krachtige metabolieten. Dit is een uitstekende manier om mannenborsten kwijt te raken en kan gemakkelijk worden verkregen door regelmatig meer kruisbloemige groenten te eten.

 

  • DIM

Diindolylmethane (DIM) is een metaboliet van indol-3-carbinol en beide verbindingen worden na vertering afgebroken tot vergelijkbare actieve ingrediënten. Deze metaboliet is geweldig voor het wegwerken van mannenborsten omdat het oestrogeenmetabolieten omzet in minder krachtige vormen. Je kunt DIM in supplementvorm vinden, of gewoon regelmatig meer kruisbloemige groenten eten om deze verbinding op natuurlijke wijze te verkrijgen.

Clen-Max by steroidentekopen.com

Conclusie en samenvatting:

Zoals je kunt zien, zijn er tal van manieren om gyno te behandelen met steroïden. Als je borsten je fitnessdoelen of je sociale leven in de weg staan, begin dan vandaag nog met acteren! Het kan enige tijd duren voordat u resultaten opmerkt, afhankelijk van hoe lang u exogene hormonen heeft gekregen, maar u kunt er zeker van zijn dat het mogelijk is om van gynaecomastie af te komen die wordt veroorzaakt door met steroïden. Gebruik een of meer hierboven genoemde technieken en blijf eraan werken totdat uw borst er beter uitziet dan voorheen.

Als deze methoden niet werken, kan een operatie nodig zijn. Dit is meestal een zeer eenvoudige procedure waarbij overtollig borstweefsel en soms zelfs vet wordt verwijderd. Het duurt ook niet lang om te herstellen van een operatie. Je kijkt naar ongeveer een week of twee voordat je weer kunt terugkeren naar normale activiteiten. Dit is zeker een optie voor diegenen die alle andere routes zonder succes hebben geprobeerd, maar ik zou aanraden eerst al het andere te proberen voordat je je toevlucht neemt tot zoiets drastisch.

Gelukkig kunnen veel van de supplementen die in dit artikel worden genoemd gemakkelijk online worden gekocht, zodat u kunt voorkomen dat u op het punt komt te staan ​​dat u geopereerd moet worden. Aarzel niet om onze winkel te bezoeken om effectieve behandelingen voor gynaecomastie te vinden tegen een gereduceerde prijs. Zoals eerder in dit artikel vermeld, hoeft u zich geen zorgen te maken als het een noodgeval is, we kunnen deze behandelingen in een mum van tijd verzenden naar waar u ook bent met onze snelle leveringstarieven. We hebben ook meerdere opties die geschikt zijn voor ieders behoeften.

Laat het ons weten in de opmerkingen hieronder als je succes hebt gehad met het behandelen van gyno met een van de methoden die in dit artikel worden genoemd!

Share this post